Признавам не знам многу за неа, скоро ја забележав на форумов. Она што на прв поглед ми остави впечаток е нејзиниот стил на облекување кои соодветствува со нејзините години, што е реткост за денешниве тинејџерки кои сакаат пребрзо да "пораснат"
Кај Миссов најмногу од се ми се свија што е отворена, директна, нема влакна на јазикот не се плаши да си го искаже мислењето. Јака женска
Паа...долга е листата. Што манијачки прати серии и филмови (како мене). Фина, позитивна, интересна и обожавам да ја читам .
Колешка ми е во темата Преживеан, и што го сака Никола, само заради сликата што ја постави ти каде што е натажен, ми се допадна ептен ахахахах .
Незнам нешто посебно сега да кажам,но општо онака ја имам сретнато секаде по темите и ми е многу интересна и забавна А да,хахах и потписот ми се бендисва
Во ваквите игри на Фемина постојано се сретнувам со Glossy-girl, незнам но имам пречуство дека си многу дружељубива и мила личност, ми се допаѓа и твоето корисничко име. Glossy, cе сеќаваш на потписот ?
Tи имам кажано повеќе пати, Потписот ти е реален до немај каде Според него мислам дека цврсто одиш на земјата и ми е мерак што го делам воздухот со тебе
Ја памтам уште од порано кога беше поактивна и е супер девојка, упорна, храбра, и посебно што ми се допаѓа е дека прави прекрасни фотографии :up: