Конечно девојка што кога и ги читаш советите, ја замислуваш како плука и критикува, но не и се дава контра реплика оти знаеш дека е во право ))...+ потписот
Советите што ги дава во темата Совети од машка страна за сите девојки и тоа што секогаш се труди да помогне
Девојка која знае да стапне цврсто на земјата, свесна е колку вреди не дозволува некој да си поигрува со неа. Пред мене беше во играта
Начинот на изразување, комуникација, размислувањата и советите кои ги имам прочитано Редок примерок во денешно време
Искрено не те имам многу читано до сега - ајде пишувај повеќе во темите во кои што имаме заеднички интерес
овај....ништо ништо, јас само така да те зафркавам малце сега пак треба да пишам што ми се допаѓа да не сум офтопик.....епа ете нека биде дружељубивоста
Тоа што е секогаш објективна, своја, оригинална, има интересни постови кои со задоволство ги читам, сака да помогне и има смисла за хумор.
сВе бре сВе Не, сериозно ми се допаѓа како ги доживува животот и љубовта, светот и луѓето. А и ми се допаѓа коктелчиња што си пие, треба да се пресметаме некој ден