Што е од дежурните мрчатори во средно училиште Фемина, од оние лошковците ко што рече Уште од нејзиниот пост во темата Молење за лајкови и јас, исто така ја имав замислувано со камшик и пушка Улогата и прилега, макар што... кој ги видел фотките видел многу повеќе од Офи, освен мрчатор .
Дефинитивно начинот на кој пишува овде, еден од ретките форумџии овде, и - мило ми е што ни пишува, затоа што задоволство е да се следи и чита Ах Крејзи, едит - ми се допаѓа што и покрај тоа што ја искаравме малку, не сфаќа ништо лично туку напротив, прифаќа секакви совети и критики - и позитивни и негативни. Тоа е доблест!
Пирамитка Севкупниот фонд на зборови, посебно урбаниот вокабулар и начин на изразување. Читаш и слики гледаш пред тебе (од тебе го научив НЕЧКАЊЕ) . Едноставно, богата како личност.
Скорпионка: Потписот!!! Што е своја, што имаме слични размислувања во буквално сите теми на форумов (чат-пат некоја нијанса разлика), со исклучок на една тема име да не и спомињам Што ме имаше изнасмеано кога читав за свекрвата нејзина... што имаше еден ептем интересен пост за првиот одмор на нејзиното малечко Сели... јузерот, аватарот