Интересна, љубезна, многу комуникативна и пријателски настроена девојка која редовно ја читам. Посебно ми се допаѓа нејзиниот типичен тинејџерски дух, кој на еден момент се прелива со детска ведрина, а на друг покажува зрелост и стабилност на возрасен.
Имаш убави мислења интересен ник, несекојденевен и аватарот ти е прилично примамлив за машките членови, а мотивирачки за женските членови
Тоа што иако е член само 31 еден, веќе има 250 пораки, односно дупло повеќе од Играта. Тоа пред се ми укажува на посветеност и дисциплина, важни особони за секој што сака да заврши со висок просек и да си најде убава работа. Се најубаво, позз.
@Igrata , ми се допаѓа аватарот. А и тоа што си се осмелил да ставиш своја слика, за да отценат незнам колку жени. За тоа треба да имаш јајца.
Кај Анина ми се допаѓа што има свој став и што неможеш да ја купиш со слатки зборови, едноставно знае да процени во кој бакнеж се крие отров а кој е вистински.
Само комплименти добивам од тебе. Ти благодарам многу. Кај Бах ми се допаѓа тоа што е многу реален, стабилен и секогаш цврсто стои на своите нозе.