Тоа што знае што е квалитет. Ми привлече внимание нејзината слика и еден коментар односно мислење по што заклучив дека е рокерка и знае која музика е вредна за слушање.
Тоа што сака рок музика,ги слуша скоро сите бендови кои ги слушам и јас,зрела е за своите години,девојка со свој став и мислење,едноставно си ми препрепремногу мила! Те гушкам тебе,Беки и мачката.
Ти благодарам Ан шо беше дел од Растур бендот и шо прејако девојче и шо си интересна,но и паметна со твоите мислења..и Ан..чедо...поштовање(дис ис ват симона лајкс он ју-) А од аспект на г-ѓа Лешниковска: :ај лајк,ју маст лајк ми.Еврибади вил лајк ју иф ју лајк Верка...ју ар океј,еврибади вил би океј...ју вант лешници,Верка вил ран фор доус лешници...верка лавс еврибади ху лавс ми...ју адор ми,рајт?Хев а грејт деј мај чајлд п.с. Ан рачунај како да не ти пишела 18 годишна будала,туку 3 годишно детиште
Toa што скоро во секое нејзино мислење/пост има доза на хумор, интересна личност, учи јбт и е битолчанка.
Буквално се', комуникативноста, позитивноста, зрелите размислувања... Најпрва феминка што ја запознав,најмила од сите ми е.
awwww.... елa дa те гушне дaдa! си ме рaзнежнилaa... еве ти поздравче пошто си срценце и ти Spoiler: муа! твоја М,
ми се допаѓа стилот на пишување, а особено тоа Вашата Мадам ..кое го пишува скоро на секој пост, аватарот такоѓе
Карактерно многу ми се допаѓа Иронка , фина, мила со убав начин на изразување и размислување И на музичко поле се пронаоѓаме а тоа многу ми се допаѓа Морам да кажам дека е прекрасна личност и многу сум среќна што ја запознав
Кај @Viktorijaaa5 ми се допаѓа што е стабилна девојка, човек на место. Добра душа, убава е културна и поседува се за да ти биде добар пријател. Вики искрено ова те обожавам