Аватарот... мммм најомилената работа од детството ( правење балончинња со тоа чудото од играчка што ја кршев за недела дена од моја пуста радозналост и чудење на филозофијата како настанува тоа балонченце) Убаво ме присти. Исто така ми се допаѓа твојата помала сестра спанка, едно што јас сум многу спанка друго што не сакам да ми коментира некој додека гледам филм, нареден пат ја земам со мене на филм манија Што помагала во темата компјутерски проблеми... и тоа морам едно едит: Најмногу најмногу мисе допаѓа тоа што е среќно вљубена! И честито година или како и да се вика
Тоа што е активна во темата Тим А и Б. И што е праведна. Нема многу мислења, и неможам убаво да ја „протумачам“.
ми се допаѓа ... Што могу тешко се откажува, што прифаќа пораз, што има задовителна доза на хумор, што сака компјутери (ваљда се интересира за нив), Тоа што е ЗВЕР (по мое кажано) ! Најважно ми се допаѓа Што успеа да ми го сврти вниманието
Тоа што е модерна, згодна и паметна. Искрена, позитивна и секогаш тука да помогне. Баш ми е еден пакет како треба да изгледа современа и мила девојка
Начинот на кој размислува - те читам редовно и баш ми е мило, не ми се ни верува колку си зрел за годините што ги имаш. Браво!