Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што да му купам/направам на дечко ми за Св. Валентин?

Дискусија во 'Врски' започната од MadeinHeaven, 19 јануари 2010.

1. aquamoja

aquamoja Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јануари 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    Леле феминки и мене ме мачи истиот проблем. Сакам да го изнемадам дечко ми за св. Валентин тој ке си дојде од странство баш таа недела и ке остане неколку дена. Сакам некое спешл исненадување :D
    Мојот дечко е повозрасен 27 и мислам дека не се пали на такви слатки работи како мечиња и сл. дајте совееет!!!

2. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Потполно се согласувам со мимс-89 . Искрено и јас не ја гледам целта и идеата во поклоните за тој ден кој всушност и не е наш празник, туку ни бил интересен па ајде и ние ќе бидеме американци.....
    јас не планирам ама баш ништо за овој ден, ниту пак го примеќам. Незнам ни што би можел дечко ми мене да ми купи тој ден, БАШ тој ден |( и така месечно барем еднаш добивам ружи , си купуваме нешто секогаш кога сметаме дека на некој би му било тоа потребно, незнам зошто би ни бил потребен специјален ден за поклони... |(

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bel4e

bel4e Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2

однеси го на интимна вечер проследна со свеки доколку си романтична личност тоа би му било најубав поклон. да, исто може и мала тортичка во вид на срце.

На aquamoja му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.758
    Зошто дента славиме 6 месеци, и ќе бидеме во Париз, апсолутно не е потребен подарок. Самата атмосфера, бидувањето на такво место токму тогаш, значи комплетна радост и е истовремено подарок за двајцата.

На agirl17, Shoe-Gal, Strumfeta93 и 7 други им се допаѓа ова.
  5. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.428
    Допаѓања:
    91.573
    Ќе ме добие мене :rofl: Па малку да не му е? :wasntme:

На SnowQueen17, Sofi.ja, Shoe-Gal и 8 други им се допаѓа ова.
  6. aquamoja

aquamoja Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јануари 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    Блазе си ти каква романтикаа........... :)

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Ceкс! има ли нешто подобро за машко од тоа! Mене тие мечиња на 20 и кусур ми се смешни, со опроштење!
    и мора ли да дојде Валентајн за да му се подари нешто на партнерот? :^)
    А плус ние православните Трифунчо си го славиме

Shelea напиша:
    Зошто дента славиме 6 месеци, и ќе бидеме во Париз, апсолутно не е потребен подарок. Самата атмосфера, бидувањето на такво место токму тогаш, значи комплетна радост и е истовремено подарок за двајцата.

:inlove: убаво да си поминете

На Trendafilka, crazylady и Shelea им се допаѓа ова.
  8. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
  9. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Некои можеби саакат мечка |( :D , важно е љубовта со која му ја подаруваме :D

10. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Јас ке извадам слика од нас ке ја ставам во рамка и ке му купам чоколадо. И ке се завиткам во украсна хартија со машничка на газот во голема кутија, и кога ке ја отвори јас ке му скокнам, ке му ја репнам рамката од глава ке го мавам со чоколадите и ке имам секс со него. Доста му е. :rofl:

На delvi, gingi и MonnaSi им се допаѓа ова.
  11. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Ништо бе шо :D
    Абре не е до поклоните до вниманието е ...башка тоа мене ми текнува нешто и му купувам, не мора да е СВ Валентин или Божиќ кога ќе ми дојде идеа тогаш подарувам, тоа почесто се случува и се изарчив периодов така да си го зел редот :)

На Tannaa13 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. aquamoja

aquamoja Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јануари 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    Јас најверојатно ке му купам дигиталана рамка .... (само да ми каже некој од каде да купам) и ке му направам или купам торта во форма на срце :inlove:

13. miina

miina Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    8
    Јас ке му сошијам срце перница и на срцето ке му напишам некоја порака, и рамка со слика од нас двајцаа :)

14. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Еве некои интересни идеи
    [​IMG] пица срце

15. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Значи вака девојки...Јас сум 13 години и ова ми е прв дечко, прво славење на Св. Валентин..Е секако врската сеуште ни е тајна :$ па ќе ве молам некој совет за подарок, ем да не е многу скап, ем да биде убав и што ќе го изненади (тој е 15 год.) а и да не ме осетат дома поради намалувањето на џепарлакот од ХХХ причини :lol: . Целава тема ја „превртев“ повеќепати и читам само СЕКСИ ДОЛНА ОБЛЕКА, СЕКС, РОЗИ НА КРЕВЕТ, ВИНО, РОМАНТИКА ВО КРЕВЕТ и секако ИЗНЕНАДУВАЊА ШТО СЕ ПРАВАТ ДОМА (и тоа не го можам, ќе ме видат моите :D) А исто така читнав и дека ги критикувате мечињата како подарок :^) , а мене тоа ми беше идејата...Само видов дека сте напоменале дека тие се за помалите (на пример како јас и он? :P ) Да му купам мече, или сепак не? Некој ваш предлог ? :) Хелп? :angel:

16. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    ^^^ Според вашата возраст, мислам дека најубаво е да му земеш од оние милка бомбоњерите во форма на срце( не е повеке од 150 ден) и ке си излезете, дали на прошетка, дали на кафе/чај, доволно е тоа.

Инаку, никогаш не сум ги сфакала поклоните од типот чаша во форма на срце, рамка со заедничка слика, перниче срце... премногу се клише, и иако имаат форма на срце, ништо незначат. А да незборам за поклони како боксерки, парфем, маици, шал и слично :x Без трошка љубов во сите овие работи, креативност и посветено внимание на секој детаљ.
    *Многу повеќе ги почитувам и сакам идеиете од типот домашни колачиња кои сами ке ги подготвите, па во некоја убаво декорирана кутија за која исто вие ке се погрижите и ке ги подарете.
    *Ми се допага и голема кутија од чевли (немора од готовите украсени кутии, дозволете и вашата креативност и љубов да зрачат и работат), ке ја украсите шарено, и во неа куп слатки, бомбони, и некој спомен заеднички, било низа од слики како тефтерче со датуми, било тетратка внатре испишана со смешни моменти и доживувања.
    *Романтична вечера со негови омилени јадења, секако во убаво декорирана просторија, сервирано на декорирана маса, со добро црвено вино...

На SexyPrincess му/ѝ се допаѓа ова.
  17. aquamoja

aquamoja Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јануари 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    Девојки мене ми текна една идеја само незнам како да ја излеализирам, мислам ако може некој да ми помогне каде да најдам такво нешто....... Најпрво си мислев да купам дигитална рамка ама размислив подобро не ми изгледа како нешто баш креативно... После ми текна дали можам да најдам такво нечто да на дрво ги изрезбам нашите имиња на некое украсно дрво со интересна декорација дали знаете човек кој може да ми го направи тоа не е битна цената...... Кажете ми ако знаете Ве молам!! :)

18. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Јас купив на другар дигитална рамка за роденден, не дека ми се допаѓаше туку не знаев што друго, он ми спомена дека сака да си купи (а на мене и сестра ни ни донесе скапи поклони) и се одлучивме да му купиме, а и не беше нешто ефтина..Околу 2600 беше и тоа најефтината. Значи дигитална рамка е најголемата глупост што ја имам видено, ако сум информатичар, и ја пратам технологијата, ме интересира и какви се гаџети излегуваат на пазар ... ама ова ? :shake: Па подобро ќе си пуштам slideshow на компјутер, па и поголеми ќе ми бидат сликите.. Без врска, квалитетот на сликата е слаб, рамката е малечка, а форматот на сликата е уште помал. Подобро направи албум со ваши заеднички фотографии, некои интересни рандом моменти, некои слики тој што не ги знае па да го изненадиш.
    Јас и дечко ми не славиме Валентајн, ќе си славиме Трифун, ќе направам нешто за јадење или благичко (се надевам дека ќе биде успешно, слаби ми се готварските техники :D ),винце ќе се окостиме и тоа :rofl:

На aquamoja му/ѝ се допаѓа ова.
  19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    пред некој ден шетав низ продавници, разгледував има интересни работи
    украси , мечиња, а немам ни идеја што би му подарила (има време) а можеби оваа година да пробам колачиња во вид на срце (ама немам калап во форма на срце) или пак нешто друго ке смислам, креативноста ке ми помогне :)

20. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Романтична вечера само јас и тој со црвено вино си имаме барем 2-3 пати месечно, поклони си купуваме кога ќе ни текне така да Св Валентин ми е ептен клише празник и ама ич не го поштувам и тој ден буквално ни на кафе не ми се оди се околку нас заљубени |(
    Најдобро би било купи му некое плишено мече што ќе пишува ТЕ САКАМ или пак само црвено срце на кое што исто така ќе пишува ТЕ САКАМ и нема да е поскапо од 200 денари и ако можеш некоја не толку скапа бобоњера во вид на срце. Со огед на тоа дека имаш само 13 години гледај на нешто поефтини пошто и најнормално е дека не располагаш со голема сума на пари.