Што да му купам/направам на дечко ми за Св. Валентин?

Дискусија во 'Врски' започната од MadeinHeaven, 19 јануари 2010.

1. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.281
    Знаеш која е најубава посвета?
    Онаа која ќе ја напишеш сама.
    Ти најдобро знаеш што чуствуваш.Опушти се и мислите сами ќе ти дојдат.
    Сепак тоа треба да е напишано со твоја љубов а не со друга :)

2. unknown-lady

unknown-lady Активен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Имам една која ми се допаѓа.

Најмило мое...биди сакано, сакај, на љубовта со љубов враќај, никогаш не спаѓај во осамените, нека ти е среќен Денот на Вљубените.

убава ли е?

3. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.281
    Добра е али од интернет е?Напиши му бре нешто сама :)

4. bumbuleya

bumbuleya Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    105
    Нема нешто што му немам подарено. Блиску му е и роденденот. За овој Валентин се одлучив на слатки спаковани во срце, 100 причини зошто сум со него, убав текст и црвено вино. Си купив нова долна облека, поточно корсет, танга, чипкани чорапи, подвезици :)
    Не дека ова не го практикуваме во ’’обичните’’ денови, но ајде.. колку да се обележи малку, да не е без ич :)

На aprokovic, aquamoja и anneyy им се допаѓа ова.
  5. pajaceto

pajaceto Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    Истото и јас го планирам..Прво мислев кошула а сега пак мислам дека дукс повеќе би го носел..Сакав да биде корисно да не е некја плишана ствар или украс. :D Секако ке побарам некоја така поголемка кутија (по можност црвена) да го сместам дуксот и да расфрлам чоколадца :rofl: Да не бидам ич романтична :$

6. aquamoja

aquamoja Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јануари 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    многу убава идеа.... :) сето тоа со виното и долната облека.. и писменцето
    јас му купив поклонче веке :) ама не е лошо и д плус секси долна облека, па би те замолила да ми кажеш од каде си го купи ти твоето комплетче и по која цена.......

7. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Јас мислам дека вакво нешто мојот не би носел. И што ќе се облечеме исто и ќе шетаме, во исто со датумот на нашата годишница .. Незнам , машко е сепак не зам дали би сакал да се појави пред другарите со мајца со срциња :) За по дома можда. Ипак сум јас за јадење, ах Венеро (се знае кај биковите патот до љубовта е преку стомакот ) .
    (Тој мене ми купи пакетче за нова година преполно со чоколади, скокав од радост , а за некој важен датум беше , мајчка со нашите хороскопски знаци ама уникатно направена, јас си знам што значи )
    И ја порано смислував демек "креативни" поклони како чаша со нашите ликови, порака, мајчка, сложувалка дрн мрн, ама не сакаат машките вакви работи :^) Подобро вечера или нешто благо приготвено со љубов .. Некоја феминка имаше спомнато за карта за некоја претстава или балет, и јас сакав нешто такво или концерт на македонска филхармонија ама немаат ништо репертоар за тогаш :(
    Крајно ќе купам карти за некоја 3д проекција во милениум или за театар, после пица винце и тоа :)

8. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Храна бе луѓе, храна. Додуша јас чоколадо купувам скоро на секое излегување, но на кој му се слошило од чоколадо + може и некое добро вино. Мислев јас да зготвам вечера, а тој да донесе нешто за пиење, но тоа малце се искомплицира бидејќи станот е фул (Doozy ме читаш ли? :D), така да најверојатно ќе излеземе негде. Не ми се верува колку се замараат луѓево за „празников“, барем ако му купувате нешто купете му нешто практично, а не мече. Мече е најидиотскиот подарок everrr

9. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    145
    св. Валентин? Да е православен празник можеби би размислила да му купам нешто... Си имаме наш ваков празник, не ни треба од друг... Со винце за св Трифун да се прослави да :lol: а и не мора посебен ден за слатко изненадување на својот сакан(барем јас така мислам)

10. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Да де, и јас зборам за Св.Трифун :nod: Затоа и навалувам цело време за храна + никаде без винце :rofl:

На Oxymoron му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    145
    ај ај, не ми спомнувај сега храна пак вино ауууф.... јас кутра на диета, а морам да ти ги читам тие два тешки во доцниве ноќи збора " храна + винце " ;( ;( ;( :lol:

12. Fleur-De-Lis

Fleur-De-Lis Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    1.650
    Јас кога би имала дечко, би му купила шалче ако носи, или некоја блуза + нешто ќе му зготвам она што му е омилено!.... Ем корисно ем вкусно! :angel:

13. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Мечка најголема, со надеж што побрзо да го изеде :D :D :D
    Се шалам, немам дечко, а кога би имала, би му купила шалче некое убаво :)

14. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Не практикуваме да купуваме за Валентајн, знам само првата година од нашата врска си разменивме поклончиња, ама затоа ич не ми текнува што сум му купила, па и он на мене што ми купи :D Инаку добар поклон е некоја книга или некоја блуза :)

15. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.281
    ^^Хахаха само кога би читал :lol:
    Иначе ми текна и една идеја менее...
    Можите да му купите дрес од омилениот фан.клуб.На лето ќе си го носи.
    Иначе јас правам в сабота 9 месеци откако сме заедно и ќе му направам мало изненадување со тоа киндер јајцето и пораката во неа. :)
    Иначе за Валентајн и порано пишав..мислам да му купам некоја мечка,зошто незнам што би му купила друго а и да не заборавам..Едно вакво нема да одбие :!:

Прикачени фајлови:

На gingi му/ѝ се допаѓа ова.
  16. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    513
    Сакам да му го направам тоа со киндер јајцето ама незнам што да му ставам внатре :worried: Any suggestions? Само да не е љубовна посвета и 101 причина зошто го сакам :)

17. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    и јас сакав тоа :)

18. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    513
    Изгледа бааги машки ке кршат јајца годинава :lol:
    Аман бре што би можела да му ставам толку малечко, 2,3см? :?:

19. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    епа јас се мислев да го извадам тоа играчката внатре што е и во тоа да си го ставам ливчето ќе го собере сигурно :) само тоа да му подарам или и вино?? се мислам..

20. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    хахах и јас јајцето ќе го правам сигурно, ама незнам и што друго, само тоа ми е безвезе, па имам на ум повеќе работи, кош онаков мал, баш ми спомна дека сака, сет со ракавица за топло држење и долга дрвена лажица, бидејќи и тоа сака да си купиз а во станот нема, ама се ми е малку и безвезе незз зошто, си мислев некој џемпер од теранова, или карикатура од нас двајца(иако то си реков за 3 годишнината ќе му земам)... Му се ближи за 1 месец и дипломски, нејкам мн да се трошам сега... Тешко мене :)