Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што да му купам/направам на дечко ми за Св. Валентин?

Дискусија во 'Врски' започната од MadeinHeaven, 19 јануари 2010.

1. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Знаеш која е најубава посвета?
    Онаа која ќе ја напишеш сама.
    Ти најдобро знаеш што чуствуваш.Опушти се и мислите сами ќе ти дојдат.
    Сепак тоа треба да е напишано со твоја љубов а не со друга :)

2. unknown-lady

unknown-lady Активен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Имам една која ми се допаѓа.

Најмило мое...биди сакано, сакај, на љубовта со љубов враќај, никогаш не спаѓај во осамените, нека ти е среќен Денот на Вљубените.

убава ли е?

3. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Добра е али од интернет е?Напиши му бре нешто сама :)

4. bumbuleya

bumbuleya Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    105
    Нема нешто што му немам подарено. Блиску му е и роденденот. За овој Валентин се одлучив на слатки спаковани во срце, 100 причини зошто сум со него, убав текст и црвено вино. Си купив нова долна облека, поточно корсет, танга, чипкани чорапи, подвезици :)
    Не дека ова не го практикуваме во ’’обичните’’ денови, но ајде.. колку да се обележи малку, да не е без ич :)

На aprokovic, aquamoja и anneyy им се допаѓа ова.
  5. pajaceto

pajaceto Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    Истото и јас го планирам..Прво мислев кошула а сега пак мислам дека дукс повеќе би го носел..Сакав да биде корисно да не е некја плишана ствар или украс. :D Секако ке побарам некоја така поголемка кутија (по можност црвена) да го сместам дуксот и да расфрлам чоколадца :rofl: Да не бидам ич романтична :$

6. aquamoja

aquamoja Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јануари 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    многу убава идеа.... :) сето тоа со виното и долната облека.. и писменцето
    јас му купив поклонче веке :) ама не е лошо и д плус секси долна облека, па би те замолила да ми кажеш од каде си го купи ти твоето комплетче и по која цена.......

7. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Јас мислам дека вакво нешто мојот не би носел. И што ќе се облечеме исто и ќе шетаме, во исто со датумот на нашата годишница .. Незнам , машко е сепак не зам дали би сакал да се појави пред другарите со мајца со срциња :) За по дома можда. Ипак сум јас за јадење, ах Венеро (се знае кај биковите патот до љубовта е преку стомакот ) .
    (Тој мене ми купи пакетче за нова година преполно со чоколади, скокав од радост , а за некој важен датум беше , мајчка со нашите хороскопски знаци ама уникатно направена, јас си знам што значи )
    И ја порано смислував демек "креативни" поклони како чаша со нашите ликови, порака, мајчка, сложувалка дрн мрн, ама не сакаат машките вакви работи :^) Подобро вечера или нешто благо приготвено со љубов .. Некоја феминка имаше спомнато за карта за некоја претстава или балет, и јас сакав нешто такво или концерт на македонска филхармонија ама немаат ништо репертоар за тогаш :(
    Крајно ќе купам карти за некоја 3д проекција во милениум или за театар, после пица винце и тоа :)

8. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Храна бе луѓе, храна. Додуша јас чоколадо купувам скоро на секое излегување, но на кој му се слошило од чоколадо + може и некое добро вино. Мислев јас да зготвам вечера, а тој да донесе нешто за пиење, но тоа малце се искомплицира бидејќи станот е фул (Doozy ме читаш ли? :D), така да најверојатно ќе излеземе негде. Не ми се верува колку се замараат луѓево за „празников“, барем ако му купувате нешто купете му нешто практично, а не мече. Мече е најидиотскиот подарок everrr

9. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    145
    св. Валентин? Да е православен празник можеби би размислила да му купам нешто... Си имаме наш ваков празник, не ни треба од друг... Со винце за св Трифун да се прослави да :lol: а и не мора посебен ден за слатко изненадување на својот сакан(барем јас така мислам)

10. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Да де, и јас зборам за Св.Трифун :nod: Затоа и навалувам цело време за храна + никаде без винце :rofl:

На Oxymoron му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    145
    ај ај, не ми спомнувај сега храна пак вино ауууф.... јас кутра на диета, а морам да ти ги читам тие два тешки во доцниве ноќи збора " храна + винце " ;( ;( ;( :lol:

12. Fleur-De-Lis

Fleur-De-Lis Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    1.648
    Јас кога би имала дечко, би му купила шалче ако носи, или некоја блуза + нешто ќе му зготвам она што му е омилено!.... Ем корисно ем вкусно! :angel:

13. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Мечка најголема, со надеж што побрзо да го изеде :D :D :D
    Се шалам, немам дечко, а кога би имала, би му купила шалче некое убаво :)

14. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Не практикуваме да купуваме за Валентајн, знам само првата година од нашата врска си разменивме поклончиња, ама затоа ич не ми текнува што сум му купила, па и он на мене што ми купи :D Инаку добар поклон е некоја книга или некоја блуза :)

15. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    ^^Хахаха само кога би читал :lol:
    Иначе ми текна и една идеја менее...
    Можите да му купите дрес од омилениот фан.клуб.На лето ќе си го носи.
    Иначе јас правам в сабота 9 месеци откако сме заедно и ќе му направам мало изненадување со тоа киндер јајцето и пораката во неа. :)
    Иначе за Валентајн и порано пишав..мислам да му купам некоја мечка,зошто незнам што би му купила друго а и да не заборавам..Едно вакво нема да одбие :!:

Прикачени фајлови:

На gingi му/ѝ се допаѓа ова.
  16. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Сакам да му го направам тоа со киндер јајцето ама незнам што да му ставам внатре :worried: Any suggestions? Само да не е љубовна посвета и 101 причина зошто го сакам :)

17. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    и јас сакав тоа :)

18. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Изгледа бааги машки ке кршат јајца годинава :lol:
    Аман бре што би можела да му ставам толку малечко, 2,3см? :?:

19. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    епа јас се мислев да го извадам тоа играчката внатре што е и во тоа да си го ставам ливчето ќе го собере сигурно :) само тоа да му подарам или и вино?? се мислам..

20. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    хахах и јас јајцето ќе го правам сигурно, ама незнам и што друго, само тоа ми е безвезе, па имам на ум повеќе работи, кош онаков мал, баш ми спомна дека сака, сет со ракавица за топло држење и долга дрвена лажица, бидејќи и тоа сака да си купиз а во станот нема, ама се ми е малку и безвезе незз зошто, си мислев некој џемпер од теранова, или карикатура од нас двајца(иако то си реков за 3 годишнината ќе му земам)... Му се ближи за 1 месец и дипломски, нејкам мн да се трошам сега... Тешко мене :)