Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што да му купам/направам на дечко ми за Св. Валентин?

Дискусија во 'Врски' започната од MadeinHeaven, 19 јануари 2010.

1. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    За Валентин, приредете му јак секс и долготраен мерачки блоу џаб на колена гледајќи го в очи.
    Поубав поклон, амин! Најсреќен ќе биде.

На thelittle17, Bozica1980, Oxymoron и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    Мојот дечко ќе си оди во кафана со другарите, а јас веројатно ќе бидам со другачките и црвено вино, достојно да се дочека нашиот мил празник Св. Трифун.
    Не падна ниту збор за Св. Валентин од ниту една страна, ниту како поим, камоли празнување или подароци.
    Кој и да спомне од нас таква глупост, другата ќе реагира со фаца - разочарување и итна постапка за развод.
    :D

На pamelche, Magnolija, Steff.Unique и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Пошо претходно знаев дека на тој ден моите нема да бидат дома, планирав да направам генералка, абре се да изгланцам од подот до најмалото украсче, да купам фини дебели перници во мојата соба и добро вино. Па кога ќе дојде да му спремам вкусен ручек додека слушаме пријатна музика и разговараме за сенешто, некогаш да прибегнам до него и да му украдам еден француски. Секако готвењето ќе беше добро извежбано за да не пукне брука. Потоа со миризливи свеќички околу нас да си легнеме на големите пернички и да пиеме греано винце. Си фантазирав за една пријатна атмосфера :)

4. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Арно ама? :(

5. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    A чекајте малце, без навреда, ама католици сте или едноставно така го прифаќате празникот? Не е моја работа да ви кажувам дека љубовта се слави секој ден или онолку колку што можете најмногу.
    Мечки, часовници, злата, сребра... i mean hello.. :^)

Во краен случај се прифаќаат грицките и пивото од Лилит заедно со лига на шампиони. :beer:

На La.Reina.Del.Sur му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Арно ама се разделивме и затоа решив да го пцујам празникот и да се смеам на неговата искомерцијализираност и на заљубените ми другарки кои си штедат преку неделата од ужинката во школо за да му купат едно мече и да му приредат слатко изненадување на саканиот оти јас сум свесна женска, а плус и сингл... :inlove:

На Idonea и blond им се допаѓа ова.
  7. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Православен или не, небитно ми е, јас си очекувам поклон за Валентин макар било и едно чоколадо...Не дека не ми купува без повод па сега сум се фатила за Валентин како слеп за стап :D , не дека ќе ме ранежни или усреќи многу со поклонот, ама ете си сакам и шубе ќе ми е ако не добијам...А јас планирам некоја торта да направам (ионака не сум направила одамна а ја меркам една на нет :inlove: )

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  8. J.B.007

J.B.007 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    5
    Уффф девојки.. се ближи празникот св.Трифун-Валентајн...(серазбира за сите што го гледаме како ден на вљубените и сто го празнуваме каков таков иако не е наш)
    ...Барам помош ,некоја ваша идеја од вашите креативни главички... би ви го потавила добро познатото прашање, Што за подарок за мојот сакан ..?? аа и да не заборавам тој ден и правиме 1год. од кога сме официјално во врска ...годишнина :$ :inlove:
    Би ми било драго да прочитам некоја идеја ... само да се земе во обзир тоа што неможе да бидеме ни кај мене ни кај него ...
    Ве молам за помошшш... :*

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.166
    Допаѓања:
    156.546
    Качете се на најблискиот рид и тркалајте се се до подножјето,дур не станете џиновски топки.

Напрај му честитка,налепи ја со мноооогу светки и нацртај еднорози и виножита. Напиши му и песна,јас сум шеќер,ти си мед,заедно сме дијабет.

Послушај некој совет на Сноу квин и побарај го за маж.

Хмммм...кога веќе не можете да сте дома и имате по 18 години,под претпоставка немате кола,а и да имате,немојте да ве лажел ѓаволот да се пикате по места,ем снег има ќе заглавите,ем парно у кола која не се движи,јаглероден моноксит е опасна ствар,заврзи една машња околу вратот и лапајте се дур не помодрите во устите и сите во кафиќот не се свртат кон вас со гадење.

Сериозно сметам дека омразата кон жените кои цмиздрат на св Валентин е поголема од љубовта која ја чувствуваат кон нив во обичните денови.

На Sofi.ja, Anouk, mims-89 и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
  11. mila.7

mila.7 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    imam 16god i porachav karikatura od mene i nego,fino isplaniravme so covekot se nadevam deka dobro kje ispadne.. I nejkjam da mu ja dadam na 14, nekako bez veze mi e..mozhe da go viknam na 13 da iskocime i da mu kazham deka go sakam i na 13ti bla bla :D
    A so karikaturata shto drugo da mu kupam..? :^) nekoj pomal detalj..neznam :?:
    [mod-kirilica:1bqomn74][/mod-kirilica:1bqomn74]

12. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Ние се договоревме да одеме некаде на вечера за само да си го одбележиме денот. Поклони ќе нема.

13. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Јас и тој, сме договорени, уште пред некој ден, да си купиме зајче и јас да го гледам кај мене во стан.
    Е сега, вчера баш зборевме за Св.Валентин, и као, ете ни го подарокот, зеко наш, секако заеднички ќе плаќаме се што му треба, па нека биде тоа нешто што сме си го поклониле.

И секако таа вечер планирам да се истегам малку повеќе од секој ден, да бидам провокативна и да му зборувам така како што тој најмногу сака и цело тоа секако да води кон водење љубов благо речено, море, дивјачки секс до раните утрински часови кој ќе се памти и зборува со месеци ^_^

Зајче и секс, среќна сум си јас, а верувам и тој.

На Noemi, teddybear, Magnolija и 3 други им се допаѓа ова.
  14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    ^ подобро не можеше да биде, ако ме прашуваш мене :D Hајбоље :)

На anuskaNESTLE му/ѝ се допаѓа ова.
  15. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.414
    Допаѓања:
    22.730
    Му купив рачка за компјутер. Многу сака да игра фудбал на пц, па ете, ќе му биде корисна :)

16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    И јас му стокмив поклон 3 во едно, т.е ќе му дојде 5 во едно :lol:

Тоа киндерот од 9гаг, го отворив и на ливче му пишав идиот си од едната страна и од другата ама те сакам и му тупнав една машничка.

Му купив пакетче дијазепам(од една феминка ја украдов идеава) и му го завиткав му закачив ливче, од кога си со мене ептен ти се потребни :lol:

Му купив и дурекс лав бокс. Иронијата е што не користиме кондоми ама гајле ми е убава е кутијата (плус се со екстра лубрикант) :rofl:

Сето тоа му го ставив во кутија, ја земав од маалскава продавничка од некои чоколади е, ја наполнив со хартиени конфети и му ги тупнав внатре трите работи, и една машна голема од горе и ставив.

Патем симнав филм од тие тој што ги сака, и плус еден се*с и доста му е.

Не оти е нешто битно, ама ете да се пројде денот, и барем ќе се посмееме, вечер како и секоја друга :)

На AnaKarenina, Meggy, K.Mari4ka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Идејава е прилично манијачка, ама нека, јас сум секако сингл и дозволено ми е и да манијачам ]:) ...
    Значи би му отишла со капут, под кој ќе имам САМО 2 црвени панделки, врзани интересно, една на делот кај градите и другата да го покрива меѓуножјето, со кои ќе го соочам со она манијачно отварање на капутот (карактеристично за улични манијаци) :emo: , значи ќе се претворам во автоподарок, а за да не остане ни за момент со празни раце :!: во блицот или наносекундата дури се созема од шокот :o :lol: , ќе донесам и шише добро вино и ќе му го врачам...

Инаку без разлика на искомерцијалзираноста и сите анти кампањи против празников, нека биде уште една причина плус за покажување и славење на љубовта меѓу луѓето!

П.С. Ова е веројатно најманијачкиот пост што сум го напишала, и знам дека премногу пати го употребив зборов - манијак, ама извлечете ВИШАК со однесување на МАЊАК :P :devil: ...

На LilBaby, Noemi, Magnolija и 2 други им се допаѓа ова.
  18. blair228

blair228 Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Јас оваа година му најдов топ поклон....мојот онака е малце забеган по компјутери и такви ствари...и му купив маичка со андроид апликација и USB во форма на андроид. Уффф....едвај чекам да дојде вторник :)))

Прикачени фајлови:

19. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Значи вака, јас сум во тајна врска :$ и сум во можност само да КУПАМ нешто до 300 еве и 400 денари. А тоа да не биде мече или парфем бидејќи истото му го купив на роденденот кој му беше неодамна :( . Незнам што, ај хелп :angel:

20. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Јас денес на моето срце му купив онаква како марама-шал од теранова за 200 ден мн убава, кравата исто од таму 130 ден и киндер јајце, ќе му го правам трикот... Така да за некои 400 ден сосе виткање јас му купив подарок... Поарно нешто функционално него двете работи му требаа :))