Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што да му купам/направам на дечко ми за Св. Валентин?

Дискусија во 'Врски' започната од MadeinHeaven, 19 јануари 2010.

1. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Па убаво ти текнало, а и баш ми се свиѓа ова со шалот. :)
    Иначе јас се двоумам меѓу шал и часовник, ама часовник некако слушам кога ќе престанел да работи прекинувала и врската па шознам... :(

2. DzivDi

DzivDi Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Ajde pomognete mi i mene dajte mi idea sto iznenaduvanje da mu napravam na decko mi bidejki na 14 na Sv. valentin mu e isto taka i rodenden lani mu pravev iznenaduvanje so sveki baloni torat i vino sea sakam da go iznenadam povtorno ama so drugo nesto toa poveke ne e interesno i ne sakam pak da go pravam istoto iznenaduvanje dajte nekoja ideja sto ke go ostavi vooduseven i ke mu se dopadne
    [mod-kirilica:1lb7cbm6][/mod-kirilica:1lb7cbm6]

3. Dushiiche

Dushiiche Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    6
    Значи..се ближи денот на вљубените а јас незнам што да му купам на дечко ми.. Прв пат ми е толку долга врска да иам.. И стварно незнам .. Му нарачав парфем ама не стигнал некој фрки се десиле и :\ Ај ако може некој предлог ... Фала однапред. <3

4. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Што знам јас не преферирам да му купувам некои парфеми и сл за денов на вљубените :)
    Јас имам вкус за таков ден да купувам се што е слатко,мало и ме потсеќа на нешто нежно.Сега не го знам твојот вкус..Можеш вино во комбинација со некои чоколатца што сама си ги направила или еве јас му купив Милка во срце.Можеш некој дрес..Заедничка слика,некое мече/срце.Прошетај низ чаршија и ќе најдиш многу добри работи,верувај ќе ти се допадне нешто.Особено појди по цвеќарине ;) Таму има доста многу работи :)

5. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Па купи му шалче, и киндерот и вино и доста е... Незнам јас онака чисто да го одбележам, да му подарам нешто, плус на дечко ми и дипломска му е за помалку од месец, тогаш планирам да се истрошам, сега толку... :)

6. bella.honey

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Хм, па добро е и тоа, а што мислиш на пример за шал, стрејт лосион за после бричење и милка чоколада? :) Сеа за сеа тоа ми е идејата, не планирам неш големо, пошо ќе се видиме тој ден денски после школо, едноставно не сум во можност неш повеќе... :/ Абе ај, доста ќе му биде и вака :D

7. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    И без лосионот сосема доволно... Само напиши му и некое како картичка, два три убави љубовни зборови, сепак да се долови моментот колку толку :))

На bella.honey му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Martina1993

Martina1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    77
    So deckomi ojme 9meseci sakam edna cestitka da mu napisam ke mozit da mi pomognite da mu napisam nesto nekoj ljuboven tekst ama da ne e mn kratok i sakam nesto da mu kupam kako na primer masina za bricenje ili komplet za bricenje?

9. bella.honey

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Мислам дека има во темава идеи за пораки, побарај ќе најдеш, комбинирај неколку со слични содржини, има многу интересни :)
    Ја ќе му пишам на мало ливче:
    „Со тебе мене секој ден ми е 14ти Февруари. Те сакам ♥“

10. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Јас на мојов му направив една презентација (мн ми е смешен зборов ама не знам како ви го опишам) во Moviemaker со наши сликички и текст на секоја (украдов љубовна песна и ја видоименив :lol: ), Тоа вчера сум го правела 3 саати, а денес ми купив шоља за кафе и мн е слатка има и лажичка во форма на срце и тацничка исто така срцеста мн се слатки, барем кога ке си пие кафенце и чајче ке му текне на денот (а ке пие од неа зашто заедно живееме и се ќе му подметнувам во неа :lol: ). ке му тупнам бонбони во кутијата, ке ја завиткам во црвена хартија и ајт. После ке следува мојата презентација... :rofl: Знам дека се ќе му се допадне, срцка е. :D

П.С. Сите жени од форумов киндер јајца ке подаруваат :D

На Viiiiip и bella.honey им се допаѓа ова.
  11. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    666
    Ќе му донесам мекица во целофанче. :)

На lovelife и sleepingbeauty им се допаѓа ова.
  12. DzivDi

DzivDi Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    ајде помогнете ми и мене дајте ми идеа што изненадување да му направам на дечко ми бидејки на 14 на Св.Валентин му е исто така и роденден лани му правев изненадување со свеќи балони торта и вино сеа сакам пак да го изненадам со нешто друго поинтересно што ке биде необично и ке го оставе воодушевен и исто така ке му се допадне

13. macole

macole Активен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    14
    moze d ami kazes kade ja naraca karikaturata dali vo ramstor i ako imas mail od covekot so gi pravi ?
    moze da mi dadete link od taa starna 9gag
    [mod-kirilica:q59c120s][/mod-kirilica:q59c120s]

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    ^

15. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    640
    feminki итно ми треба идеа од вас.. односно... малце ми е срам ама ств немам доволно пари за да му купам меце или нешто поскапо на децко ми од 200денари :( сакав да ве прашам дали кје биде срамота нако му купам некоја убава миризлива свеќа и секако интересна честитка која сама ќе ја направам...
    Он ми спрема чоколади, мече ама јас едноставно во моментов не сум во состојба да му подарам толку многуу..И така одиме еден месец само Може ли совет побрзо? :*

16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Нема да има славје за денов-празников, од наша страна.
    Можеби она што ќе го направиме ќе биде еден начин прослава за нашето обичање и настраност кон храната. Ќе јадеме кифлички, ќе ги пресечеме на пола, во нејзе чипс со пиперки (тој нашиот) и ќе го намачкаме со некој сос или со руска салата, ќе гледаме некој филм, и ќе чмаеме (пошто нали црвената тетка дојде денес).

Детс ол фокс. ]:)

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    640
    feminki итно ми треба идеа од вас.. односно... малце ми е срам ама ств немам доволно пари за да му купам меце или нешто поскапо на децко ми од 200денари :( сакав да ве прашам дали кје биде срамота нако му купам некоја убава миризлива свеќа и секако интересна честитка која сама ќе ја направам...
    Он ми спрема чоколади, мече ама јас едноставно во моментов не сум во состојба да му подарам толку многуу..И така одиме еден месец само Може ли совет побрзо? :*

18. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Ништо посебно нема да купувам или да правам. Можеби само ќе го одбележиме денов со црвено вино, добра храна и страстен секс. Сосема доволно за и двајцата да си бидеме среќни и задоволни. :)

19. CrAzYShAkA

CrAzYShAkA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    65
    во џамбо има многу убави ко ламби за 120 ден на средина имаат стаклоно срце и мозес една свека да купис 30 ден и да поминеш со 150 денери ем убаво ем ефтиноо

20. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Јас и погоре пишав, во теранова има мн убави машки шалчиња-марами 200 ден се, и направи му честитка супер... :) Мече е тапа невидена... :) Поарно чаша некоја со срција, со I Love you што не е повеќе од 100 ден заедно со честитка, отколку мече...