Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што да му купам/направам на дечко ми за Св. Валентин?

Дискусија во 'Врски' започната од MadeinHeaven, 19 јануари 2010.

1. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Никогаш ништо не сме си подарувале, па нема ни оваа година.
    Лани ми купи подарок, ама му реков да ми го даде 2 дена подоцна, за нашата годишнина.
    Единствен подарок на тој ден кој со задоволство би го прифатила е Тга за југ :wasntme:

А за оние кои ќе подаруваат - можете да порачате торта во облик на срце, или со ваша слика. Можеби некоја интересна шолја.
    Мене отсекогаш ми биле интересни оние перничиња со поврзана слика :)

Маички

Или пак долна облека :wasntme:

На eleni23, Fibia, tweety26 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29

каде можам да најдам вакви маички? или пак сакам откачени боксерици со некоја посебно интересна шара :D

3. sweety-m

sweety-m Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    52
    Ние нема ништо да си купуваме. Ќе се дотерам, па ќе излезиме и ќе одиме негде на греено (варено) винце, ќе си се гушкаме, ќе шетаме а после ако сакаат и другите од друштвото ќе одиме до некој ноќен клуб да го дославиме Св. Трифун :D битно убаво да си поминиме...
    Дечко ми велеше да не сум сакала некое мече, ама јас ич не ги сакам овие црвени мечки и ѓаоли за Валентајн така да му реков никако, поарно некое чоколадце отколку мече.
    Btw сите имајте убав помин :*

4. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Еве тема со повеќе инфо за тоа каде печатат маички :)
    moda-i-stil/maicki-so-natpisi-t2386/

5. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    237
    Епа вака,пошто дечко ми е луд по големи мотори,и вози таков,јас фино лепо си отидов во Рамстор и на оние доле што цртаат карикатури ако ги знаете им дадов слика од него и слика од Honda CBR-rr Fireblade 600cc 2011 (неговиот омилен мотор) и они ми го нацртаа како го вози на едно тркало,со мноогу чад од ауспухот и му ја урамив.Исто му земав винце плава крв; i сакав некое чоколадце ама сега кога го видов ова со киндеров,дефинитивно тоа ќе го направам (ако успеам) :D

На eleni23 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. nicol

nicol Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    139
    Пишете некои убави зборови ама да започнуваат на вие букви:

Т-
    Е-
    С-
    А-
    К-
    А-
    М-
    Фала однапед

7. Fibia

Fibia Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    22
    Мислам дека совршен подарок за Валентин е некој кој сами ќе го направите. Јас секоја година си правам по некое љубовно "проектче" што од честитки, колачи, украсни маски па дури и долна облека...добрата работа е во тоа што не мора да е совршено доволно е да знае дека сте го направиле од срце ..Тоа и е целта на празников :inlove:

8. cherry-heart

cherry-heart Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    4
    јас ќе му пишував 365 љубовни пораки, но сфатив дека ќе ме смрзе, па затоа одлучив да му напишам 100 причини зошто го сакам(не дека за тоа не ме мрзе :P ) и ова ми се допадна со киндер јајцето, и тоа ќе го направам. Па ајде молете се да успеам да ги напишам тие 100 причини :lol: п.с може ќе му земам и некое диазепамче, навистина му треба :rofl:

На Fibia му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kiki-riki

kiki-riki Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    117
  10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Брее што сторивте сите тоа со јајцето, ќе си останат продавниците без киндер после денов :D Ами 9гаг го читаат и мажи, ако дечкото ви е некој романтичар, да не ве пречека и тој со јајце :D

Ако има уште некој што се мисли, подарете вино - макар и малечко, нема да погрешите :)

На joana18 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас пред некоја година вакви правев за велигденски јајца :lol:

Се извинувам за офф топик, т.е ај на он топик да си кажам, моето киндер си го изедов ]:) пак нека ме нервира :lol: далеку е вторник, можеби ќе купам ново а можеби и не ... според заслугите :)

На swatkoto му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.977
    Мене сега ми надојдоа идеи. Киндер јајцето, како и сите тука :lol: Ама сакав некој поклон што ќе му стои засекогаш..Така да веројатно,ако најдам каде се печатат маички и ако се во некоја прилагодена цена ќе му испечатам ваква
    математичар е,нема заебанција. :geek: :rofl: :rofl: :rofl:

На eleni23, anneyy, BeLLaDona23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Ништо бе ништо нема, нема ни секс да добие, ни вино, ни фудбал ни грицки, нема ни да се видиме пошо го мрзам денов. Искомерцијализиран празник е*ате, нејќам да се сакам само на овој ден и да славам љубов и чуда. Мразам мечки, срцки и глупости на денов.
    Ај пријатно.

На LilBaby, thinkerbell, Chupe и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. swatkoto

swatkoto Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    11
    hahahhaaaaaaa me iznasmea so kinderot :*
    убава идеава со киндерот, си викам ке му направам и јас киндер ако купам и ако не го изедам :) и да си купив нова долна облека тегет со чипки доволно ќе му биде :P , а тој сигурно ќе ми купи нешто ке направи нешто, лани добив 1 срценце, и две мечки :P (е навистина претерува со тие мечки, додуша не се мечки животинчина се сите ) :*

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Еве јас што му купив денес :).А кога тој ќе ми го даде подарокот ќе го сликнам да се пофалам :P

Прикачени фајлови:

• IMG3223A.jpg
      IMG3223A.jpg
      Големина на фајлот:
      119,3 KB
      Прегледи:
      311
    На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Многу убава идеја :) Всушност зашто да трошите толку многу пари за овој ден,место да си излезете на вечера ,правилно ќе си ги потрошите парите ;)
    Ене ги моите и неговите мечки,собираат прашина на највисоката полица од шкафот |(

Или можете да спремите колачиња,во облик на срце(секаде има такви калапчиња) па да го викенте кај вас дома или да му отидете со колачињата :P

На eleni23 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Дај не ги критикувајте девојкиве со мечките и срценцата-едноставно си сакаат и крај. Ако ви смета никој не ве тера да купувате и да коментирате за нив.

Не значи дека сите машки мразат мечки и срциња, баш од тие најмалку што очекуваш... ај да не развржувам офтопици сепак секој е различен и има право да каже свое мислење.

Предноста на тие срциња и мечиња е тоа што остануваат за спомен, малечко ситно да е ќе си го имаш и ќе се сеќаваш... а вечера колачи и сл. ќе се изеде и толку. Затоа некоја комбинација...

Јас претпочитам чести ситни подарочиња направени/купени и дадени од срце, макар тоа и да е картичка со искрени зборови.

Но како што кажав секој со свое мислење. :)

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Па добро сега,во секој период од животот различно се размислува,така да и мене на 20 год единствен разумен подарок ми бил мечка-која денес фаќа прашина,т.е. мечки зошто и тој ми подаруваше тоа :lol: ,а денес не само што нема да му купам ништо нити ќе го славам празникот.Тоа е тоа.
    Му се придава големо значење,тоа е факт,сепак ако се мислите меѓу мечка,срце или нешто друго,јас ќе ви кажам-секс :) И тоа да го памети за цел живот :D
    П.с. затоа реков со колачињата да му отидете дома ,хихихи :$

19. mila.7

mila.7 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    da vo ramstor,eve mail> pittoresaigon@yahoo.com

20. stefani3

stefani3 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    13
    aj ve molam kazhete mi dali bi bilo neubavo dokolku nishto ne mu kupam na dechko mi za valentajn?
    poshto ne sakam vakvi praznici,mnogu mi se neprirodni. i nekako ne mi doagja da mu kupam neshto, a neznam on dali bi sakal ili ne, poshto nemame zboreno za toa..
    [mod-kirilica:27ic0zzh][/mod-kirilica:27ic0zzh]