Што да му купам/направам на дечко ми за Св. Валентин?

Discussion in 'Врски' started by MadeinHeaven, Jan 19, 2010.

1. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Никогаш ништо не сме си подарувале, па нема ни оваа година.
    Лани ми купи подарок, ама му реков да ми го даде 2 дена подоцна, за нашата годишнина.
    Единствен подарок на тој ден кој со задоволство би го прифатила е Тга за југ :wasntme:

А за оние кои ќе подаруваат - можете да порачате торта во облик на срце, или со ваша слика. Можеби некоја интересна шолја.
    Мене отсекогаш ми биле интересни оние перничиња со поврзана слика :)

Маички

Или пак долна облека :wasntme:

eleni23, Fibia, tweety26 and 2 others like this.
  2. DiPi

DiPi Истакнат член

каде можам да најдам вакви маички? или пак сакам откачени боксерици со некоја посебно интересна шара :D

3. sweety-m

sweety-m Истакнат член

Ние нема ништо да си купуваме. Ќе се дотерам, па ќе излезиме и ќе одиме негде на греено (варено) винце, ќе си се гушкаме, ќе шетаме а после ако сакаат и другите од друштвото ќе одиме до некој ноќен клуб да го дославиме Св. Трифун :D битно убаво да си поминиме...
    Дечко ми велеше да не сум сакала некое мече, ама јас ич не ги сакам овие црвени мечки и ѓаоли за Валентајн така да му реков никако, поарно некое чоколадце отколку мече.
    Btw сите имајте убав помин :*

4. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Еве тема со повеќе инфо за тоа каде печатат маички :)
    moda-i-stil/maicki-so-natpisi-t2386/

5. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Епа вака,пошто дечко ми е луд по големи мотори,и вози таков,јас фино лепо си отидов во Рамстор и на оние доле што цртаат карикатури ако ги знаете им дадов слика од него и слика од Honda CBR-rr Fireblade 600cc 2011 (неговиот омилен мотор) и они ми го нацртаа како го вози на едно тркало,со мноогу чад од ауспухот и му ја урамив.Исто му земав винце плава крв; i сакав некое чоколадце ама сега кога го видов ова со киндеров,дефинитивно тоа ќе го направам (ако успеам) :D

eleni23 likes this.
  6. nicol

nicol Истакнат член

Пишете некои убави зборови ама да започнуваат на вие букви:

Т-
    Е-
    С-
    А-
    К-
    А-
    М-
    Фала однапед

7. Fibia

Fibia Активен член

Мислам дека совршен подарок за Валентин е некој кој сами ќе го направите. Јас секоја година си правам по некое љубовно "проектче" што од честитки, колачи, украсни маски па дури и долна облека...добрата работа е во тоа што не мора да е совршено доволно е да знае дека сте го направиле од срце ..Тоа и е целта на празников :inlove:

8. cherry-heart

cherry-heart Активен член

јас ќе му пишував 365 љубовни пораки, но сфатив дека ќе ме смрзе, па затоа одлучив да му напишам 100 причини зошто го сакам(не дека за тоа не ме мрзе :P ) и ова ми се допадна со киндер јајцето, и тоа ќе го направам. Па ајде молете се да успеам да ги напишам тие 100 причини :lol: п.с може ќе му земам и некое диазепамче, навистина му треба :rofl:

Fibia likes this.
  9. kiki-riki

kiki-riki Истакнат член

10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Брее што сторивте сите тоа со јајцето, ќе си останат продавниците без киндер после денов :D Ами 9гаг го читаат и мажи, ако дечкото ви е некој романтичар, да не ве пречека и тој со јајце :D

Ако има уште некој што се мисли, подарете вино - макар и малечко, нема да погрешите :)

joana18 likes this.
  11. teddybear

teddybear Популарен член

Јас пред некоја година вакви правев за велигденски јајца :lol:

Се извинувам за офф топик, т.е ај на он топик да си кажам, моето киндер си го изедов ]:) пак нека ме нервира :lol: далеку е вторник, можеби ќе купам ново а можеби и не ... според заслугите :)

swatkoto likes this.
  12. Speechless

Speechless Популарен член

Мене сега ми надојдоа идеи. Киндер јајцето, како и сите тука :lol: Ама сакав некој поклон што ќе му стои засекогаш..Така да веројатно,ако најдам каде се печатат маички и ако се во некоја прилагодена цена ќе му испечатам ваква
    математичар е,нема заебанција. :geek: :rofl: :rofl: :rofl:

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Ништо бе ништо нема, нема ни секс да добие, ни вино, ни фудбал ни грицки, нема ни да се видиме пошо го мрзам денов. Искомерцијализиран празник е*ате, нејќам да се сакам само на овој ден и да славам љубов и чуда. Мразам мечки, срцки и глупости на денов.
    Ај пријатно.

14. swatkoto

swatkoto Истакнат член

hahahhaaaaaaa me iznasmea so kinderot :*
    убава идеава со киндерот, си викам ке му направам и јас киндер ако купам и ако не го изедам :) и да си купив нова долна облека тегет со чипки доволно ќе му биде :P , а тој сигурно ќе ми купи нешто ке направи нешто, лани добив 1 срценце, и две мечки :P (е навистина претерува со тие мечки, додуша не се мечки животинчина се сите ) :*

teddybear likes this.
  15. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Еве јас што му купив денес :).А кога тој ќе ми го даде подарокот ќе го сликнам да се пофалам :P

Attached Files:

maca99 likes this.
  16. maca99

maca99 Популарен член

Многу убава идеја :) Всушност зашто да трошите толку многу пари за овој ден,место да си излезете на вечера ,правилно ќе си ги потрошите парите ;)
    Ене ги моите и неговите мечки,собираат прашина на највисоката полица од шкафот |(

Или можете да спремите колачиња,во облик на срце(секаде има такви калапчиња) па да го викенте кај вас дома или да му отидете со колачињата :P

eleni23 likes this.
  17. Emma89

Emma89 Популарен член

Дај не ги критикувајте девојкиве со мечките и срценцата-едноставно си сакаат и крај. Ако ви смета никој не ве тера да купувате и да коментирате за нив.

Не значи дека сите машки мразат мечки и срциња, баш од тие најмалку што очекуваш... ај да не развржувам офтопици сепак секој е различен и има право да каже свое мислење.

Предноста на тие срциња и мечиња е тоа што остануваат за спомен, малечко ситно да е ќе си го имаш и ќе се сеќаваш... а вечера колачи и сл. ќе се изеде и толку. Затоа некоја комбинација...

Јас претпочитам чести ситни подарочиња направени/купени и дадени од срце, макар тоа и да е картичка со искрени зборови.

Но како што кажав секој со свое мислење. :)

maca99 likes this.
  18. maca99

maca99 Популарен член

Па добро сега,во секој период од животот различно се размислува,така да и мене на 20 год единствен разумен подарок ми бил мечка-која денес фаќа прашина,т.е. мечки зошто и тој ми подаруваше тоа :lol: ,а денес не само што нема да му купам ништо нити ќе го славам празникот.Тоа е тоа.
    Му се придава големо значење,тоа е факт,сепак ако се мислите меѓу мечка,срце или нешто друго,јас ќе ви кажам-секс :) И тоа да го памети за цел живот :D
    П.с. затоа реков со колачињата да му отидете дома ,хихихи :$

19. mila.7

mila.7 Активен член

da vo ramstor,eve mail> pittoresaigon@yahoo.com

20. stefani3

stefani3 Истакнат член

aj ve molam kazhete mi dali bi bilo neubavo dokolku nishto ne mu kupam na dechko mi za valentajn?
    poshto ne sakam vakvi praznici,mnogu mi se neprirodni. i nekako ne mi doagja da mu kupam neshto, a neznam on dali bi sakal ili ne, poshto nemame zboreno za toa..
    [mod-kirilica:27ic0zzh][/mod-kirilica:27ic0zzh]