Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што да му купам/направам на дечко ми за Св. Валентин?

Дискусија во 'Врски' започната од MadeinHeaven, 19 јануари 2010.

1. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Kоцкиве ги има во Сити мол, во една продавница за украси за домот, најгоре на трети спрат. Мислам дека му доаѓа тука кај што се штандовите за храна, преминот кај Шеќерен свет. Ако не ме сфативте, свртете кругче, едно е, мора да го најдете. :)

На barbara-13 и Springy им се допаѓа ова.
  2. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    ова ќе ни биде прв св валентин и незнам што да му подарам...а и со пари неможам многу да си дозволам..помогнете :worried:

3. Lavica01

Lavica01 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    75
    Се ближи 14ти, што решивте да му подарите на дечкото/девојката ???

4. princess.angie

princess.angie Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    луѓе пред 2 недели се почнавме врска и уште се е ново и малце чудно... хммм се мислам што да му земам и како да му дадам до знаење дека спремам подарок да не се случи да дојде со празни раце??? и не, не ми е за подарокот туку да не се осеќа лошо после тоа...он не е мн романтичен тип па може и да незнае ни кој ден е :D , ама ја сум мнооогу "завеана" и мноогу го сакам, па..... help! :?:

5. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Па бидејќи од пред 2 недели сте во врска нема потреба од некои големи подароци...доволно е едно милка срце да му купиш :)

6. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Кажав минатиот , ќе кажам и овој.

Сексот се покажал како најпосакуван и најдобар подарок што може дечкото да го добие за Св.Валентин.

Дотолку несакате или неможете тоа , можете:

-Јак Филм (не љубовен или романтичен)
    -Чоколади,Чипсови,Било каква нездрава храна
    -Било какви ситници , ем мали ем ефтини.

Овие 3 се како главното мени , а сеа има различни типови со разни посакувања ,желби и мислења за одредени подароци така да......

7. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
  8. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Ние со маж ми не си купуваме ништо за Св. Валентин, но го одбележуваме. Маж ми откако беше во Америка и ја почувствува таму празничната грозница, последниве години форсира цвет кој ми го остава на некое неочекувано место, а јас обично возвраќам со некоја симпатична порака на колаче или мафин.

За оваа година добив инспирација утрото да му оставам порака на филтер кесичката за чај која треба да е рачно изработена. Вака некако

Прикачени фајлови:

• tea6.jpg
      tea6.jpg
      Големина на фајлот:
      98,3 KB
      Прегледи:
      207
    На Hipster, barbara-13, karenin и 2 други им се допаѓа ова.
  9. joana1

joana1 Активен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Јас сум во врска 4 месеци па дали ке може некој совет што би можела да му купам за св Валентин? фала однапред :)

10. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    684
    Aко сакаш купи некое меченце или нешто слично,а можеш и да го направиш следново направи му филм (Windows Movie Maker),со вашите слики,или едноставно со некоја порака,или текст посветенo за него :)

На Twinkles му/ѝ се допаѓа ова.
  11. dackichot

dackichot Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    zdravo feminkii.. vo nashiot grad ima foto studio koe pravi privrzoci bilo za lanche kluch.. tie se vo oblik na srce i se krshat na dva dela na edniot go pisuva imeto na devojceto i toj del go zima momceto a na drugiot obratno.. moze i nesto drugo da se napise na dvata dela e isto.. ne se mnogu skapi okolu 200-300 denari.. dali e dobra ideja da napravam edno takvo :P

12. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.063
    убава и оригинална идеја.можеш и нешто благо да му поклониш,пример чоколада ;)

13. dackichot

dackichot Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    ti blagodaram moze od tie milka srcinjata.. dobra ideja ili pak ne .. :D

14. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.063
    нема на што :) . :clap: ,на милка срцинја ни јас не би се сетила.
    има уште малку време до празникот,па сподели ни како си поминала и што ќе ти подари дечкото :*

15. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Јас сум во врска 4 месеци и планирам да му купам колекција некоја парфем и дездоранс, мече некое помало и чоколадо. :) Не се преоптеретувам со тоа незнам зошто, онака ете колку да се одбележи, а знам дека тој многу размислува за подарок, кројат планови со другарка ми и оваа не сака да ми каже :lol: Ќе ви пишам штом ќе го добијам подарокот :*

Убав помин на сите! :)

Едит:
    -Дали верувате во тоа дека подарокот рачен часовник не е добар бидејќи слушам зборат тогаш кога ќе престане да работи часовникот и врската престанува? Зошто да, зошто не?

16. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
  17. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416

Чисти глупости се тоа за часовникот....За првата годишница му дадов часовник па еве сеуште сме заедно :) Часовникот не е мерило за ништо ;)

На bella.honey му/ѝ се допаѓа ова.
  18. valentines

valentines Активен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    2
    девојки јас сакам да купам шампањац чашки за него,да направам торта во облик на срце,перничка во вид на срце така што ќе ги има нашите имиња напишано и сакам да најдам силиконска фотрола...и секако јас ке бидам во секси облекаа и знае се што следува што мислите за подарокот..и ќе ве замолам да ми кажете која цена се тие фотроли ако знаете поззз се надевам дека ве поттикнав на нешто што не ви текналоо :))

19. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    На Hipster и Mishela им се допаѓа ова.
  20. m.a.j.a1

m.a.j.a1 Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Здраво сакам да ми дадете некаков совет со дечкоми одам скоро 5 месеци па што би мозело да му купам за св.валентин