Што да му купам/направам на дечко ми за Св. Валентин?

Discussion in 'Врски' started by MadeinHeaven, Jan 19, 2010.

1. Domino

Domino Популарен член

Kоцкиве ги има во Сити мол, во една продавница за украси за домот, најгоре на трети спрат. Мислам дека му доаѓа тука кај што се штандовите за храна, преминот кај Шеќерен свет. Ако не ме сфативте, свртете кругче, едно е, мора да го најдете. :)

barbara-13 and Springy like this.
  2. Girl-love

Girl-love Истакнат член

ова ќе ни биде прв св валентин и незнам што да му подарам...а и со пари неможам многу да си дозволам..помогнете :worried:

3. Lavica01

Lavica01 Истакнат член

Се ближи 14ти, што решивте да му подарите на дечкото/девојката ???

4. princess.angie

princess.angie Истакнат член

луѓе пред 2 недели се почнавме врска и уште се е ново и малце чудно... хммм се мислам што да му земам и како да му дадам до знаење дека спремам подарок да не се случи да дојде со празни раце??? и не, не ми е за подарокот туку да не се осеќа лошо после тоа...он не е мн романтичен тип па може и да незнае ни кој ден е :D , ама ја сум мнооогу "завеана" и мноогу го сакам, па..... help! :?:

5. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Па бидејќи од пред 2 недели сте во врска нема потреба од некои големи подароци...доволно е едно милка срце да му купиш :)

6. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Кажав минатиот , ќе кажам и овој.

Сексот се покажал како најпосакуван и најдобар подарок што може дечкото да го добие за Св.Валентин.

Дотолку несакате или неможете тоа , можете:

-Јак Филм (не љубовен или романтичен)
    -Чоколади,Чипсови,Било каква нездрава храна
    -Било какви ситници , ем мали ем ефтини.

Овие 3 се како главното мени , а сеа има различни типови со разни посакувања ,желби и мислења за одредени подароци така да......

7. Maya3112

Maya3112 Популарен член

8. Peppermint

Peppermint Популарен член

Ние со маж ми не си купуваме ништо за Св. Валентин, но го одбележуваме. Маж ми откако беше во Америка и ја почувствува таму празничната грозница, последниве години форсира цвет кој ми го остава на некое неочекувано место, а јас обично возвраќам со некоја симпатична порака на колаче или мафин.

За оваа година добив инспирација утрото да му оставам порака на филтер кесичката за чај која треба да е рачно изработена. Вака некако

Attached Files:

• tea6.jpg
      tea6.jpg
      File size:
      98.3 KB
      Views:
      207
    Hipster, barbara-13, karenin and 2 others like this.
  9. joana1

joana1 Активен член

Јас сум во врска 4 месеци па дали ке може некој совет што би можела да му купам за св Валентин? фала однапред :)

10. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Aко сакаш купи некое меченце или нешто слично,а можеш и да го направиш следново направи му филм (Windows Movie Maker),со вашите слики,или едноставно со некоја порака,или текст посветенo за него :)

Twinkles likes this.
  11. dackichot

dackichot Активен член

zdravo feminkii.. vo nashiot grad ima foto studio koe pravi privrzoci bilo za lanche kluch.. tie se vo oblik na srce i se krshat na dva dela na edniot go pisuva imeto na devojceto i toj del go zima momceto a na drugiot obratno.. moze i nesto drugo da se napise na dvata dela e isto.. ne se mnogu skapi okolu 200-300 denari.. dali e dobra ideja da napravam edno takvo :P

12. hermosa

hermosa Популарен член

убава и оригинална идеја.можеш и нешто благо да му поклониш,пример чоколада ;)

13. dackichot

dackichot Активен член

ti blagodaram moze od tie milka srcinjata.. dobra ideja ili pak ne .. :D

14. hermosa

hermosa Популарен член

нема на што :) . :clap: ,на милка срцинја ни јас не би се сетила.
    има уште малку време до празникот,па сподели ни како си поминала и што ќе ти подари дечкото :*

15. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Јас сум во врска 4 месеци и планирам да му купам колекција некоја парфем и дездоранс, мече некое помало и чоколадо. :) Не се преоптеретувам со тоа незнам зошто, онака ете колку да се одбележи, а знам дека тој многу размислува за подарок, кројат планови со другарка ми и оваа не сака да ми каже :lol: Ќе ви пишам штом ќе го добијам подарокот :*

Убав помин на сите! :)

Едит:
    -Дали верувате во тоа дека подарокот рачен часовник не е добар бидејќи слушам зборат тогаш кога ќе престане да работи часовникот и врската престанува? Зошто да, зошто не?

16. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

17. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Чисти глупости се тоа за часовникот....За првата годишница му дадов часовник па еве сеуште сме заедно :) Часовникот не е мерило за ништо ;)

bella.honey likes this.
  18. valentines

valentines Активен член

девојки јас сакам да купам шампањац чашки за него,да направам торта во облик на срце,перничка во вид на срце така што ќе ги има нашите имиња напишано и сакам да најдам силиконска фотрола...и секако јас ке бидам во секси облекаа и знае се што следува што мислите за подарокот..и ќе ве замолам да ми кажете која цена се тие фотроли ако знаете поззз се надевам дека ве поттикнав на нешто што не ви текналоо :))

19. tigerlady

tigerlady Популарен член

20. m.a.j.a1

m.a.j.a1 Активен член

Здраво сакам да ми дадете некаков совет со дечкоми одам скоро 5 месеци па што би мозело да му купам за св.валентин