Kоцкиве ги има во Сити мол, во една продавница за украси за домот, најгоре на трети спрат. Мислам дека му доаѓа тука кај што се штандовите за храна, преминот кај Шеќерен свет. Ако не ме сфативте, свртете кругче, едно е, мора да го најдете.
ова ќе ни биде прв св валентин и незнам што да му подарам...а и со пари неможам многу да си дозволам..помогнете
луѓе пред 2 недели се почнавме врска и уште се е ново и малце чудно... хммм се мислам што да му земам и како да му дадам до знаење дека спремам подарок да не се случи да дојде со празни раце??? и не, не ми е за подарокот туку да не се осеќа лошо после тоа...он не е мн романтичен тип па може и да незнае ни кој ден е , ама ја сум мнооогу "завеана" и мноогу го сакам, па..... help!
Па бидејќи од пред 2 недели сте во врска нема потреба од некои големи подароци...доволно е едно милка срце да му купиш
Кажав минатиот , ќе кажам и овој. Сексот се покажал како најпосакуван и најдобар подарок што може дечкото да го добие за Св.Валентин. Дотолку несакате или неможете тоа , можете: -Јак Филм (не љубовен или романтичен) -Чоколади,Чипсови,Било каква нездрава храна -Било какви ситници , ем мали ем ефтини. Овие 3 се како главното мени , а сеа има различни типови со разни посакувања ,желби и мислења за одредени подароци така да......
http://www.femina.mk/%D1%80%D0%B5%D1%86 ... 0%B8%D0%BD Еве јас ова сама ќе се потрудам да го направам .Заслужил ... Мислам дека е доволно
Ние со маж ми не си купуваме ништо за Св. Валентин, но го одбележуваме. Маж ми откако беше во Америка и ја почувствува таму празничната грозница, последниве години форсира цвет кој ми го остава на некое неочекувано место, а јас обично возвраќам со некоја симпатична порака на колаче или мафин. За оваа година добив инспирација утрото да му оставам порака на филтер кесичката за чај која треба да е рачно изработена. Вака некако
Јас сум во врска 4 месеци па дали ке може некој совет што би можела да му купам за св Валентин? фала однапред
Aко сакаш купи некое меченце или нешто слично,а можеш и да го направиш следново направи му филм (Windows Movie Maker),со вашите слики,или едноставно со некоја порака,или текст посветенo за него
zdravo feminkii.. vo nashiot grad ima foto studio koe pravi privrzoci bilo za lanche kluch.. tie se vo oblik na srce i se krshat na dva dela na edniot go pisuva imeto na devojceto i toj del go zima momceto a na drugiot obratno.. moze i nesto drugo da se napise na dvata dela e isto.. ne se mnogu skapi okolu 200-300 denari.. dali e dobra ideja da napravam edno takvo
нема на што . ,на милка срцинја ни јас не би се сетила. има уште малку време до празникот,па сподели ни како си поминала и што ќе ти подари дечкото
Јас сум во врска 4 месеци и планирам да му купам колекција некоја парфем и дездоранс, мече некое помало и чоколадо. Не се преоптеретувам со тоа незнам зошто, онака ете колку да се одбележи, а знам дека тој многу размислува за подарок, кројат планови со другарка ми и оваа не сака да ми каже Ќе ви пишам штом ќе го добијам подарокот Убав помин на сите! Едит: -Дали верувате во тоа дека подарокот рачен часовник не е добар бидејќи слушам зборат тогаш кога ќе престане да работи часовникот и врската престанува? Зошто да, зошто не?
Еве две преубави идеи од Гроупер, не тлку скапи, а убави 1.http://grouper.mk/skopje/deal/etno-shop-chasha 2.http://grouper.mk/skopje/deal/godilion-magnet-valentin
Чисти глупости се тоа за часовникот....За првата годишница му дадов часовник па еве сеуште сме заедно Часовникот не е мерило за ништо
девојки јас сакам да купам шампањац чашки за него,да направам торта во облик на срце,перничка во вид на срце така што ќе ги има нашите имиња напишано и сакам да најдам силиконска фотрола...и секако јас ке бидам во секси облекаа и знае се што следува што мислите за подарокот..и ќе ве замолам да ми кажете која цена се тие фотроли ако знаете поззз се надевам дека ве поттикнав на нешто што не ви текналоо )
Здраво сакам да ми дадете некаков совет со дечкоми одам скоро 5 месеци па што би мозело да му купам за св.валентин