Феминки хелпппппппп.. Значи вака, купив две кутии,една помала една поголема во форма на срце, на лифчиња ќе напишам повеќе причини зашто го сакам,а тие ќе ги ставам во внатрешноста на кутијата на самите "ѕидови " шо би се рекло...Земав киндер јајце,и го направив тоа што го има предходно една феминка стаено за пораката внатре во тоа кутичето..Се супер ми испадна..Планирам деновиве да земам благи во форма на срце,малечки чоколадца и да ги растурам низ кутијата. Направив една честитка со отисоци од моите раце,и средината ми испадна во форма на срце,а во срцето пишав Be Mine но сето тоа ми е некако малце,дајте идеа што уште да доставам во кутиите..<33333
Исто и јас, се надевам ќе ги погодам Сакам да најдам и црвена кугла со снегулки, каде има во Центар и Аеродром?
sakam da ve prasam da mi pomignite znaci neznam sho da kupam imama odbramo poveke raboti pa ne mozam da se odlucam dali da kupam plisano mece ili pak nekoj keramicki ukras pr. mece so srce vo race, mece i strce do nego dali ke moze da mi kazete sho bi bilo poubavo [mod-kirilica:3eky6382][/mod-kirilica:3eky6382]
Хмм ја мислам дека поубаво би било да му купиш некој керамички украс,па и немора да е украс,може да биде и некоја чаша, бидејќи повеќето машки не сакаат мечиња плишани или некоја плишана ствар ) *Па да ви кажам и не е толку битен подарокот,колку што е битна љубовта со која го давате
Za nekolku dena se blizi sv.Valentine, a jas uste nemam ideja sto da mu podaram na mojot sakan.Nova sum na femina , no se nadevam deka ke mi pomognete so vasi soveti.Prv pat ke slavime zaedno sv.Valentine i sakam da bide nesto posebno.Fala vi odnapred
Па , купиму нешто што одамна ти го кажува дека сака да го има тоа стварно ќе го изненадии..исто така можеш да му направиш мала торта во вид на срце мислам дека ќе биде воодушевен поздрав
Pa ne e losa idejata,ke razmislam ubavo shto bi go iznenadilo.Bi mozela da go kupam najnovoto cd od negovata omilena grupa,sekako toa bi go iskombinirala so neshto drugo [mod-kirilica:3j25fl4i][/mod-kirilica:3j25fl4i]
Каде можамда најдам кутија за внатре да ставам некој чоколадни бомбони, и која цена се отприлика, исто и за чоколадните бомбони ? ззз
Еве мене ми дојде една идеја сега во моментов на перница во вид на срце (да купам ) и на неа да извезам со конец моето и неговото име.. пример вака да пишува : Ana love Daniel а од позади може да пишува forever love you или било шо, што ви доаѓа од срце тоа да напишете. Што мислите?
loves* пред да напишеш било што провери си за секој случај, да не испаднеш ко Накова со тетоважата Иначе слатка ти е идејата
Кутија ако мислиш на оние за подароци што се,во вид на срце и сл.има во џамбо,мислам дека имаше и посебно и комплет од 3 се продаваа.Цената се движи од 100-200 ден.,се зависи какви сакаш
Devojki pomognetemalce.na devojkami neznam sto da i kupam za sv.Valentin se mislam da napravam casa so slika od nas dvajca ii nekoja cestitka no neznam sto da napisam vo nea ve molam za pomos.... [mod-kirilica:384l4den][/mod-kirilica:384l4den]
^ И една реченица е доволна доколку е напишана од тебе лично. Но, доколку сакаш може и на интернет да си најдеш цитати од љубовта, сигурно ќе се пронајдеш со девојка ти во некој од нив.
http://www.curbly.com/users/brittnimehl ... gift-ideas Дефинитивно најоригинални идеи има тука! Јас во овие ноќни часови сум романтично расположена, па ќе почнам да правам нешто....
мене ми треба ваша помош.........што да напаравм да го изненадам мажот ми за валентин?...во брак сме скоро 9 месеци,,,додека бевме во врска купував мечиња,милка срце,парфем,перниче срце..итн,,сето тоа ми е здосадено,,кажете некоја идеја што да направиме...и тоа со свеки во спалната вече сум го приредила,со коктел...итн,,друг пат со вино од негова страна.не за валентин,,онака ни текнуваше .итн...и сега навистина не знам што да биде тоа изненадување?
хризантема .... и јас сум на исто мислење, во врска сме 3 години и све му имам дадено, сега сакам и јас нешто несекојдневно ама што?? не знам и јас Помошшшш