Можеш да разгледаш некој сет составен од ремен,паричник,приврзок за клучеви.Ако дечко ти има потреба од спортска чанта, изненади го.Има голем избор на комплети од шал и ракавици.Ако е пушач,на табакерата најмногу ќе и се израдува ...И доколку пие алкохол,не заборавај дека шише црвено вино ги спојува Св.Валентин и Св.Трифун.А врв на целата подготовка нека ти биде интимна вечер во твоја режија
јас ке направам или порачам торта колку чинија и малку висока колку една педа да кажеме од страните со срциња а од горната страна 2 глави на шатки затоа што ме вика шатче Spoiler и се разбира нов долен веш ќе си купам ххаах
Jas mislam ke mu zemam za 14 na deckomi nekoja interesna kniga i sama ce mu podgotvam negovite mileni kolaci sto mislite vie
http://www.youtube.com/watch?v=lnDp151B4yo Bethany Mota секогаш ги има најдобрите идеи за Св. Валентин,погледнете.
Здраво девојки!!Имам 15 години и овој ми е прв дечко и незнам како одат тие работи си мислам да му купам некое меченце,чоколада и нешто шал или паричник бидејки имам слушнато дека се купувало по 3 работи.Што мислите дали би било добро ?? Инаку во врска сме околу 3 месеци. Уште нешто како да му поткажам за тоа дека му подготвувам подарок оти искрено и незнам баш дали и него го мачат овие работи за поклон.Не дека ми е за поклонот но не сакам тој да дојде без поклон и потоа да се почуствува засрамено.Позз
^^ А може одпозади и тракторски гуми (како шала и заебанција) Нешто во стил на Тошо малерот http://www.youtube.com/watch?v=kYdDFEPoyV0
Планирам на овој 14ти да го викнам дома кај мене па кажете што да правам? а да + идеја за поклон не ќе да е лошо НЕМАМ НИШТО
miss зарем нема да биде подобро да го викнеш кај тебе дома или ти да одиш па да го измасираш и потоа сигурно нема да остане на масажа
xoxo..gossip-girl направи некое јадење, купи вино и шери чоколатца. Потоа можеш да му напраиш масажа со некое етерично масло.
Јас лани му направив киндер јајце со порака и плус тегла со 365 пораки за добро утро таква шаренка и секое ливче во различна боја ♥♥♥ иии незнам што беше третото