Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што да му купам/направам на дечко ми за Св. Валентин?

Дискусија во 'Врски' започната од MadeinHeaven, 19 јануари 2010.

1. marija1907

marija1907 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.857
    знае дека го сакам и знам дека ме сака :) му реков ништо да не ми купува и се договоривме на пица да одиме :D после тоа некое филмче романтично и една чоколада и готово :D

2. Alison.Di

Alison.Di Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    81
    Девојки, ми треба мала помош, сакам да направам слика како слагалица, но да има и подлога, на фб најдов една страница со персонализирани чоколадца и уште таква слика да направам, ама проблемот е што незнам од каде би можела да порачам .. Па да ве замолам за мала помош. :D

3. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    ^ еве ти линк за слагалицата, една од феминките ( :* до неа ) ми го кажа и си го запомнав: http://puzzle.mk/

- а во врска со тоа со чоколатцата од персонализирани подароци јас имам нарачувано за роденден на мајка ми и не сум нешто задоволна. На сликите таму изгледаат топ ама омотот уствари им е обична хартија и лоша е резолуцијата на тоа принтаното.. Јас искрено не би нарачала уште еднаш, ама ако си наумила, види пробај се :)

4. Alison.Di

Alison.Di Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    81
    ах леле, незнам што да правам :( чим е лоша резолуцијата подобро воопшто да не порачвам.. Инаку фала Мадам за страницата за слагалица. :D

5. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475

ммм ми дадее супеер идејаа може и нешто ваквоо да се направии само да му кажам за да не купува ништо пошто трошок е и за двајцата :inlove:

6. Cvetankaa

Cvetankaa Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Колку пари се украсните кутии за поклон во Jumbo, и има некои убави работи за Св, валентин таму? Мислам имаат изложено уште сега? пошто не сум од скопје па да знам..инаку јас планирам украсна кутија и внатре чоколадца,кондоми,и уште нешто незнам шо.. :D :$

7. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.448
    Допаѓања:
    13.487
    Пола долен спрат им е сега со ствари за празникот, мечиња, украси, секакви џинџурлајки, сигурно ќе најдеш нешто. Кутиите се од 60-300 денари, зависно колкава сакаш. Јас сега брзо купував за поклон за роденден, околу 60цм на 40 цм со висина околу 20цм беа нешто помалце од 200 денари. Тоа е релативно голема кутија, мене цел сет кригли ми собра внатре. Дезени има доста, имаше неколку со срциња што може да се користат за Валентајн, верувам сега за празникот донеле уште. Има и украсна тенка хартија за внатре во кутијата, 20 денари 6 листа мислам дека беа, има во сите бои да одговара со кутијата и згужвана дава супер ефект.

Леле ама ми е криво што не го сликав поклонот што го направив, стварно беше преубав :inlove:

8. Miss3

Miss3 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    8
    месец ипол сме заедно,иде Валентин па ај демек требало нешто да се купи.... :^) незнам што би,несакам да бидат некои мечки и такви ствари..али да не претерам,месец ипол е у прашање :!:

9. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    Ај феминки малку помош околу поклончево за Валентајн :D ... само несакам срциња и мечиња .....му купив убав каиш, и направив слика наша како слагалица и сега уште нешто сакам ама незнам што...веќе три години сме во врска и скоро све му имам дадено и немам идеи повеќе :lol: ... се што ќе предложите би ми било од помош :)

10. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.947
    Допаѓања:
    90.111
    на сетоа оваа додади една милка која му е најомилена или од оние милка во форма на срценце и не ти треба ништо повеќе :)

На Kaley му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Ако е пушач можиш табакера да му купиш:?:

На Kaley му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    Па као трето дај му дунда, највеќе ќе го изненадиш а и секогаш е добра идеја, никогаш не излегува од мода. :lol:

На Valentina.Vaki, sungod, Twinkles и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    ^Еее фала многу на одговорите џенски :D Се мислев и јас околу табакера да му купам и може една милка како што кажа Викторијааа5 :* :*
    А Абеја ова ти шо го пиша, вака да ти кажам и мене ми гледа како најдобра идеја, ма као 5то ќе му го дадам тоа накрај ае нека се изненади чоекот хаха :geek:
    само да не ми припадне, да ми се онесвести од олку поклони :( :lol: :lol: :lol:

На Umbrella22 и Abeja им се допаѓа ова.
  14. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Еве ви уште нешто на што налетав сега случајно па реков да ви го приложам тука :angel: ..малку е солена цената, ама ако има заинтересирани може да си го нарачате ;)

http://www.sezadeca.com/index.php/podari-srce

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  15. victoria7

victoria7 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2014
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    37
    Има некој порачано од тие персонилизираните чоколадца и вина..да ми каже цената како им се движи ? :)

16. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    На кој ден е 13,14 или 15 Февруари :$ :tmi: ?

17. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.947
    Допаѓања:
    90.111
    аууу ќе му го пратам линкот на него да види т.е да му дадам идеја за да ме изненади со оваа :rofl:

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Немам порачано ама им пишав порака да ги прашам за цените.Ми го кажаа следново :

Цената на виното е 590 денари, 100 грамско чоколадо чини 200 денари, најмалите чоколатца одат 50 во пакување и чинат 600 денари. Моментално имаме акција вино+ чоколадо или вино + 20 мали чоколатца по цена од 750 денари. Се работи за вино од внаријата Стоби, со вклучено во цената специјална кутија за вино и торбичка или машни за чоколадите. Нарачките се прават тука во порака, нарачката е готов од 2до 3 дена и доставата во околина на Центар Скопје е бесплатна.
    Со почит, Персонализирани подароци

Пред една недела им пишав,така нешто. :)

А Abeja ти ме изнасмеа за третиот поклон :lol: ама вистина,вистина.Во право си :lol: :D

На Kaley и Abeja им се допаѓа ова.
  19. j...s

j...s Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    На кој ден се дават поклонот? На 13 или 14? :^)

20. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    На 14.