Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што да му купам/направам на дечко ми за Св. Валентин?

Дискусија во 'Врски' започната од MadeinHeaven, 19 јануари 2010.

1. despin4e05

despin4e05 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2013
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    14
    Знаете ли каде и дали може да се испринаат налепници( самолепливи слики) со сопствена слика.
    Идеата ми е да испринтам таква слика и потоа да ја залепам на флаша вино, мислам дека таа варијанта е поевтина околку од персонализираните подароци, со вино и чоколадо.

2. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Планирам да извадам една поголемка слика се разбира кај шо сме јас и тој,да има текст на неа љубовен,и да е ставена во некоја убава рамка за на ѕид. После тоа планирам на ливчиња во различни бои да напишам 100 причини зошто го сакам, и се тие ливчина да се во тегла која ке ја украсам. Планирам некоја тортичка помала да направам убаво украсеана,а од страна до тортата јагоди мрцнати во црна чоколада а попрскани со бела чоколада. И едно винце за на крај. Еве од прилика слики ...

3. Fiinaa

Fiinaa Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Здаво девојки имам една идеја со тоа што сакам да го изненадам моето момче.Имам една идеја на памет но незнам што би мислеле вие на тоа.Вака планирам кај него во соба да му направам изненадуванје со тоа што ќе надујам околу 30 балони , ќе купам мали сеќички 20-30 да ги има насекаде и во еден албум да ги ставам сите наши слики и една што ми е најубава да ја ставам во рамка..Што мислите за тоа дали би било добро да се направи тоа...?:)) :** Благодарам од напред

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.296
    Допаѓања:
    17.822
    Фина баш би било убаво. Многу е креативно. ако мислиш дека ќе го изведеш тоа тогаш е супер :)

На Fiinaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.919
    Допаѓања:
    89.698
    Јас ти предложувам на масата да поставиш и вино,чаши за двајцата секако и чоколатца :)

6. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2013
    Пораки:
    1.007
    Допаѓања:
    2.269
    И мене ми се допаѓа идејата на Viktorijaaa5, тоа со балоните и свеќите ми е во ред но сликите не, а наместо тоа можеш две чаши, вино, чоколади или некоја овошна салата :P

7. LoveIsAllAround

LoveIsAllAround Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    113
    За дечко ми за празников би сакала да купам некоја книга,но пошто вкусот за книги сеуште не му го имам откриено,туку така низ муабет ми откри дека навистина би сакал да прочита некоја а не ми спомна каква,неможам да се одлучам за тоа каква книга да земам. И главното би сакала да е некоја неизвесна книга бидејќи таков тип ми е,а и такви филмови сака да гледа,и нормално да не е романтична зошто да признаеме ни едно машко не е заинтересирано за романтики :P

8. curious-doll

curious-doll Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    804
    Јас го спремив подарокот :)
    На нас пред 2 недели ни беше годишнина,па тогаш си поделивме подарочиња и се договоривме за овој празник без подароци :) Само он си кажа ке ме носи на вечера. Па си реков, не е лошо малку внимание и од моја страна. Виното му е омилено, а чоколадото го земав поради натписот хехе. Мислев милка во срце, лани со поклонот му земав милка срце, не дека он памти ама ај, да не биде исто :))

Прикачени фајлови:

• poklonce.jpg
      poklonce.jpg
      Големина на фајлот:
      133,7 KB
      Прегледи:
      284
    На srcence1607, Veki4kaa, Umbrella22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.296
    Допаѓања:
    17.822
    Од каде го зема ова чоколатце? :)

10. curious-doll

curious-doll Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    804
    Во Веро, Битола. А би требало и во другите поголеми маркети да го има. Неколку натписи има,сите различни чоколадки :)
    Слика, да видиш

Прикачени фајлови:

На butterfly992, stojanovskata и Veki4kaa им се допаѓа ова.
  11. magii15

magii15 Нов член

Се зачлени на:
    7 февруари 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здравоо девојкии.. Ова ни е прв Валентин заедно и планирам да му купам паричник, чоколадо во форма на срце и меченце некое. Ама дечко ми има 22 год и другарките ми рекоа немој мече глупаво е. :| Што мислите вие што да му купам друго? А и не сум многу при пари до 600 денари нешто. Благодарам однапред :*

12. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.918
    Допаѓања:
    33.443
    Па можеш да му купиш како што рече чоколадо во форма на срце и можеш некоја колекција за after shave или часовник. :)

13. pretty28

pretty28 Нов член

Се зачлени на:
    9 февруари 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    девојки, со дечкото одиме скоро 6 месеци, помал 1 година од мене (има 16год), еднаш до сега му имам подарено срце(како мече) и милка во срце и сега за денот на вљубените не знам што да му дадам :( купив едно меченце и сакав една честитка и на неа да напишам некоја љубовна порака ама да не е глупаво повторно мече, или се мислев честитка и некоја поголема чоколада ама не знам што да правам ве молам помогнете ми, ако имате некоја подобра идеа кажете :*

14. Bile15

Bile15 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2013
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    38
    Јас навистина немам поима каков подарок да му дадам,какво изненадување да му направа.Ние ке се видиме на 15,не на 14 бидејки не сме слободни тогаш.Ај имам уште 5 дена,сигурно ке ми текне нешто.Само нема шанси мече или срце.Па маж е веке над 20 год.,не е дете да му купам мече.

15. StAr234

StAr234 Нов член

Се зачлени на:
    5 февруари 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    zdravo ako mozi nekoja ideja sho da mu kupam na devojka mi za valentajn nema da se vidime na 14 bidejki imam operacija jas ama ke se vidime na 12 malce porano ama sega to e pa ako mozi nekoja ideja da mi dajte :D

16. BeautyAndTheBeast

BeautyAndTheBeast Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    162
    Јас си побарав саксија со цвеќе некое убаво ,многу убав подарок ми е.Ќе си се грижам за цвеќенцето и ќе ме потсетува на нас( као демек како што ќе расте цвеќето,ќе расте и нашата љубов -како па да не :D :D :D ).Ама па на некои сигурно нема да им се свиѓа цвеќе да добијат,тоа зависи од човекот. :)

17. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Здраво. Јас на дечко ми планирам да му направам торта, но несакам чоколадна бидеќи не ги сака. Би сакала да ми дадете некој сладок рецепт, и идеа како да изгледа :$ Благодарам однапред. :)

18. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    367
    Што убаво бе... сите бираат поклони за љубените очигледно јас ќе треба да си купам сама на себе :devil: :@ .. Раскинав со бившиот пред некој месец иии... кхм, проблемот е у тоа што на моите дома уште им ја немам соопштено жалната вест, така да, мајка ми пред малку ми даде пари да сум му купела поклон, да го изненадам, мој ред било и итн итн итн. :D М'dах...

И искрено девојки стварно се чудам и во дилема сум што да си купам... да кажам дека на него сум му купила а да се вратам дома со празни раце... не иде :?:

Блазесими кој грев сум... си се чудам самата, како може бе се мене вакви работи да ми се дешаваат :fubar:

На Dea8 и rak4estip им се допаѓа ова.
  19. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    хахаха.. прејака! :lol: Абе ако не ти се кажува, уживај си ;) Коа веќе си и ги прибрала парите на мајка ти - купи си нешто за тебе, кое демек е од него и решен проблем 8)

20. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    367
    Епа ќе мора така :worried: И кажувам на другарка ми пред малку и се пукна од смеење.. :rofl: