Форумџика на годината

Што да му купам/направам на дечко ми за Св. Валентин?

Дискусија во 'Врски' започната од MadeinHeaven, 19 јануари 2010.

1. Adriana-Limaa

Adriana-Limaa Активен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    феминкии ми треба нешто помош...
    извадив слика моја и на дечко ми .. ама некако жолта е .. и ја стаив у рамка.. Сеа се мислам дали да му ја дадам за утре за валентајн.. ај помош ве молам

2. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Како мислиш жолта? Ако си ја извадила по тој повод, дај му ја :) Завиткај ја, стави црвена машничка, купи чоколада и voilà :)

На Adriana-Limaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Adriana-Limaa

Adriana-Limaa Активен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    па како да кажам жолта е некако .. :/ пожолтена хаха
    а пошо слушам не се носело две работи .. што уше да му купам

некое мече пример?

4. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Па што знам :?: јас се мислам да му купам на мојот некој убав привезок за клучеви. Можеш и ти, или паричник, каиш, футрола за мобилен/таблет. Друго не ми текнува :)

Инаку, сакав да ја прашам Dea8 дали има слика од тортата, да прикачи :D Најјако нешто што сум прочитала до сега, браво за инвентивноста :bow: :clap:

На Dea8 и Adriana-Limaa им се допаѓа ова.
  5. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Јас божем по пример на една феминка пошто сега брзо ни беше годишнина и си разменивме подароци плус тоа прес 2-3 дена ме изненади од чиста мира со ружа и се договоривме ништо да не купуваме туку да идеме на вечера така.
    И дознав дека ми купил нешто големо плишано(толку дознав, не знам што е) и дека ќе ме изненади. И сеаа глупо ми падна многу и 5 до 12 му купив како срце црвено перниче и пишува ТЕ САКАМ и мала срце милка. Мислам доста е :)

6. SmileAlways

SmileAlways Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    7
    хелп.....освен вино и милка во вид на срце што друго би можела да купам за да не бидат 2 работи или може и само тоа :D

На Triumf му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Roxana

Roxana Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2013
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    71
    За тоа ти треба повеќе време :)
    Земаш шишенце какво што сакаш и ставаш внатре свеќе, нормално повеќето е надвор. И така свеќата се топи и разлева низ шишето. Откако ќе се потроши таа (или сакаш да ја смениш), ставаш друга свеќа во друга боја. Таа ќе се разлева исто и на делови ќе се меша со претходната. Многу убаво изгледа :inlove:

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  8. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.773
    Допаѓања:
    6.710
    Е вака сеа, ја пак во темава. Се одлучив да ставам наша слика во рамка, и сликата со посвета. Но што да напишам? Може некоја идеја? :)

9. Dea8

Dea8 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    78
    фала :lol:
    еве сликичка! Ама ви живо некако по Живо:D изгледаше.. вака од блицот некако не ми се допага многу како излегува на слика... ама тоа е ;) нема веза :)

На elinen, Anna-Banana, Madam-A и 10 други им се допаѓа ова.
  10. mjauculence

mjauculence Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    104
    ТИ СИ ЛЕГЕНДА ! Браво :clap: :*

На Dea8 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    50тина ден. :)

12. Andri.jana

Andri.jana Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2014
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    51
    Стварно е глупо да се зборува по темата дека НЕ МОРА БАШ ОВОЈ ДЕН ДА ГО ЧЕКАТЕ ПА ДА СИ ПОКЛОНУВТЕ ПОДАРОЦИ ... ми се смачи :envy:
    Никој на никој не му забранува преку целата година да си подарува , ама се знае дека денешниот ден го облежува тоа .ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ .
    ЈАС ВЕКЕ СИ СПРЕМИВ СЕ ...
    УБАВ ПОМИН НА СИТЕ ЗАЉУБЕНИ :hai:

На Bile15 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Bile15

Bile15 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2013
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    38
    Се смиривме :D .
    Инаку бидејки ни двајцата немаме пари за трошење утре ке одам кај него,бидејки ми требаат 400 ден. за воз,500 ден. за ручек и толку се парите.Нема ништо да му купам,ни тој мене бидејки немаме пари.А и подобро да отидеме на ручек да ги потрошиме парите,отколку да му купувам чоколадо во срце бидејки не би рекла дека со едно чоколадо цел ден ке го помине.Кога ке бидаме повеќе при пари ке си купуваме и подаруваме и на обичен ден,сега ми е важно да си поминеме најубаво викендов.

На ku4ence и Andri.jana им се допаѓа ова.
  14. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.296
    Допаѓања:
    17.823
    Јас не му купив, туку му направив. Се потрудив да направам нешто креативно. Направив книга од карти - 50 причини зошто Те сакам!

Ја правев цели 3 дена, се исполепив :lol: ама мислам дека ми испадна супер.
    Книгата ке ја ставам во кутија за подароци од авон, и планирам да ја наполнам со шери бонбони :inlove:

И то је то! Се надевам дека ќе му се допадне :?: :)

Прикачени фајлови:

• Ribbet collage 1.jpg
      Ribbet collage 1.jpg
      Големина на фајлот:
      293,5 KB
      Прегледи:
      522
    • Untitled.jpg
      Untitled.jpg
      Големина на фајлот:
      143,3 KB
      Прегледи:
      515
    На faye, MacaLove, sofiiija и 9 други им се допаѓа ова.
  15. Dea8

Dea8 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    78
    Ако уште не си купила :D ако бираш помеѓу тие две јас мислам дека подобро е чаша, најверојатно пишува нешто Лове ова она :P Затоа што сметам дека (ако некој сака да го обележи празникот, бидејки има некои што не го слават,бла, бла.... ок! :) ) тој ден треба да се обележи со нешто што ја симболизира љубовта, нешто љубовно... нема потреба од поклони од типот новчаник, блуза, парфем, колекција.... или веќе ако сакате такво нешто барем нека има и нешто друго симболично за св. Валентин.
    И секако дека секој ден треба да си покажуваме дека се сакаме, не само денес, тоа го знаеме нели, :!: само мислам дека на овој ден не е потребно ништо повеќе од тоа да ја си ја покажете, искажете, изјавите... љубовта! па сеа кој на каков начин знае и умее и може :)
    Поздрав и имајте убав ден/вечер, сите што слават било кој од двата празника, или пак ниту еден... never mind :hai: Love & Have Fun! :* :inlove: :D

На butterfly992 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.740
    Допаѓања:
    172.850
    Всушност на 14.02 се слави Св. Трифун, затоа што ние не сме католици, ама овие глупави обичаи што ги прифаќаме од западот ќе направат да си го изгубиме и тоа што го имаме :devil:

Јас му купив перниче був. Со неговото име во срце и уште нешто напишано по порачка. Плус мало винце и милка срце. Повеќе сме по виното :angel:

17. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    4.030
    Ние со дечко ми на 8 Фев правиме една година од врска. Јас планирам на 8 да направам книга од шпил карти 52 причини зошто те сакам а за св валентајн колекција на адидас(или новчаник) и пионир чоколадца во форма на срце. Е сега се мислам дали на 8 да биде адидас колекцијата (или новчаник незнам колку се цените немам разгледано) а на 14 картите. Што мислете вие?
    ова ми е прва врска и прва годишнина и затоа незнам како да постапам со поклоните

18. 702706

702706 Активен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    359
    What if i told you дека на машките ама ич не им се свиѓаат романтични измишљотини и тракатанци во форма на срце и ако веќе им давате некој поклон би било подобро да им дадете нешто што всушност ќе им користи?

На ku4ence, SuperGirl24, Kom.pot и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Triumf

Triumf Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    26
    Jas kako masko bi sakal samo vino i taa do mene , sto drugo

На ku4ence, Dust, Sanjichka007 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.918
    Допаѓања:
    33.443
    @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Се сложувам со феминката над мене. Поубаво нешто да му купиш што ќе си го износи или искористе, вака на ливчиња ова она, што ќе му се? А и тие не сакаат многу лигушки. Мислам не сакам да се навредеш ова што ти го велам, како сакаш ти, само мое мислење ти давам. Штом одете 1 година мила, еве можеш да извадеш слики од вас и да ми ги урамиш во некоја убава рамка. Или шише вино. Има ли нешто поубаво? :)

На 702706 му/ѝ се допаѓа ова.