некој има нарачано од тука чаша? искуство http://proizvodi.srekja.mk/catalog/cashi-dizajni-po-sopstven-izbor/casha-so-srce-racka
Јас се мислев што да му купам, испаднав дури и по продавници и ништо не најдов На крај си купив долна облека за мене ама баш како за тој ден комбинација од црвено и црно Знам дека повеќе ќе го изненадам со тоа одколку да му купев нешто познавајќи го
Романтична вечера со вино, свеќи, потоа можеби заедничко лежење во када со bath bomb од lush Поубаво ќе му биде од детски финтички со срценца.
Леле колку сакам вакви глупи женски и слаткасти работи Фала ти за видеото, дефинитивно ќе направам нешто од прикажаното + уште нешто свое ќе си измислам. Прекрасно бегство од реалноста
Јас купив од Џамбо кутија во форма на срце ја наполнива со чоколадни срциња ги купив од европа и ќе купам вино ама не од грозје неможам да го пијам тоа па ќе земам од капини или малини или нешто слично и свеќички. Веројатно и ќе купам две исти зимски капи за мене и него. Ај туку кажете ми што музика да слушам?
@izabela.nik Јас си направив листа од околку 50 песни..(сите убави песни што сме ги слушале заедно, или што ми ги праќал). Инаку на јутјуб има многу плејлисти со преубави романтични песни за празников, пребарај сигурно ќе најдиш нешто.
Ти благодарам само малку мие проблематично оти често седиме во домашна атмосфера и слушаме музика па затоа сега ми е потешко да пронајдам сепак фала поздравче убав помин
Една моја другарка има. Колку што се сеќавам, и стигна за околу 1 недела, таква како што си ја порача. Многу добро ги изработуваат чашите.
Здраво девојки. Се извинувам што се наметнувам на форумов, али не знаев каде да се обратам. Се ближи Валентајн, па сакав да ве прашам доколку не ви е тешко да ми дадете некој предлог што да и подарам на девојка ми. Знам дека некои ќе ми предложат, секси облека нешто масажи ова она, но сеуште не е време за тоа бидејќи е малку помала од мене. Во дилема сум навистина и ќе ви бидам благодарен ако одвоите време и ми дадете некој предлог. Благодарам.
Ружи, винo, мечкa aкo сте нa пoчетoк oд врскaтa, a aкo сте пoдoлгo време мoжеш дa и купиш Свaрoвски нaкит. Пaрфем дефинитивнo не, a би мoжел дa и купиш некoјa кoлекцијa. Мoжеш мнoгу рaбoти дa и купиш, нo дoкoлку сaлжкaш дa јa изненaдиш пoклoни не би јa изненaдиле. Претпoстaвувaм декa е тинејџеркa и би јa изненaдил грaфит нa ѕид пoсветен нa неa. Акo имaте вaше местo би мoжел дa јa oднесеш тaму и дa укрaсиш сo свеќи и цвеќињa. Биди креaтивен.
Ова го видов баш сега, има повеќе идеи. Кој не смислил досега што ќе прави нека го погледне линков, може ќе си одбере нешто. http://www.crnobelo.com/zabava/diza...i-podaroci-i-dekoracii-za-denot-na-vljubenite
Имаат и продавница цо Гтц на приземје од страната на Стопанска банка првиот влез лево, две продавници подоле од десно. На другарка шолјата и беше готова уште утредента.
Девојки, ќе ве замолам за помош (тие што го знаат Скопје) Каде можам да најдам сет за вино? Со разни елементи, отварачи...
Со мојата другарка за нејзиниот дечко смисливме една идеја .. Напишавме 365 пораки во ливчиња во прекрасна кутија ги ставивме , секој ден да вади од кутијата по една порака цела една годинаа ...
Ние некако стари се осетивме оваа година за терање на св.валентајн, па решивме св.трипун да си го прославиме не ни се интересни веќе мечињата и срцињата