Што слатко се изнасмеав со постот на @Ilievska ^_^ . Aма најопасното во постот е дека идејата и е веќе испробана на бившиот и пали. Удри сега и на сите наредни, што ќе тупиш мозок за нови работи, терај си ја онаа - како знае баба, така бае. Ако не па и ние да ја превземеме штом толку е јакиЧКА, м?
Јас ти препорачувам на тоа да додадеш уште неколку нешта. Би можела да викнеш плех свирка. Би можела да направиш шаторче, во шаторчето да ставиш креветчиња за спиење, од околу шаторот, ако е земјено игралиштето, да ископаш и да ставиш вода да биде како рекичка. Да закачиш на камења од балоните што летаат, во вид на срца. (има во Сити Мол на трет кат)
Јас лани му купив од Горица трејд мислам дека го земав 600 ден на попуст ама не сум сигурна,мене ми се допаѓаaт нивните производи
Дечко ми ми кажа дека планира да оди и да си купи неколку нови блузи. Што мислите да му купам една? Се мислев за некое друго изненадување ама немам некои посебни идеи. Си мислам да купам некоја интересна кутија од Џамбо, некоја блуза и уште нешто. Чоколадо на пример. Што мислите? И едно глупаво прашање. Spoiler Да купам уште нешто за да бидат три нели блузата, чоколадото или да ги рачунам три со се кутијата?
znam deka e premnogu no znam deka i toj kje sprema nesto i nesakam jas da ostanam so prazni race :3 @