Аман со тој парфем. Зошто не смислиш нешто поуникатно? Нешто што сака, што не очекува и на што ќе се израдува.
mesto parfem zemi nekoa mecence kje ostane kje go pamti parfemot za kratko kje se potrosi .. i stavi edna slika od vas da bide pointeresno
зависи шо ја интересира девојка ти, штом сте подолго време заедно сигурно знаеш што би и се допаднало ... и нормално зависи од твојот буџет
pa budzetot i ne mi e tolku biten poso podolgo vrem sum so nea i vekje so podaroci sum cesto i neznam vekje sto da odberam zatoa i pobarav pomos tuka nekoja ideja
Чанта, накит, ако имаш забележено дека нешто го посакува од облека или било и што да е, ако е по козметиката - шминки, обавезно припази на изненадувањето подари и ружа на пример, картичка со порака, романтична атмосвера.
Можеш чанта, сребрено ланче, нешто од козметика, сребрен прстен, фигаро/преса за коса, блуза, паричник, еден пар штикли....... не ми текнува веќе, али за ова што знам највеќе се интересираат девојките.. највеќе ми се допаѓа идејата со штиклите )) Некои шпиц ниски
pa da toa sekako pa mozete da kazete i ideja za nekoja romanticna vecer kade i mozel da napravam na kakov nacin a podarokot vekje dobiv ideji pa ke odberam nesto
некои убави пиџами би и се допаднале? џемперче некое (имаш сеа секаде попусти на зимска гардероба можиш да искористиш)?
hmmm pa ke i kupam stikliii a kakvi rece da kupam kazi boja sve sto treba opis za stiklite za da mozam da najdam ahah
па види глеај неш да може комбинациа да се напраи ... ако земеш пиџами земи и некои убави домашни влечки, ако повеке сакаш штикли да и земеш земи плус и ташна иста боја со штиклите
Господи, ти благодарам што постои Cka! Да си жива и здрава, а налетам на мислење од тебе знам дека си најоргинална. Фала ти што секогаш кога ќе видам дека си коментирала знам дека ќе се насмеам.