Девојки дали знаете некоја старана на фб каде цртаат слики ? Сакам за Св. Валентин на дечко ми да му подарам слика ама не портрет од нас двајца тој многу го сака Лондон сакам да му подарам таква слика со Лондон Ако знаете некој што црта такви слики ке ми биде од помош
Јас на мм веќе му купив , спакував за денот на вљубените Џемпер , вино и милка Се надевам исто така ви дадов идеа
Девојки, бидејќи немам веќе идеи, а и не сум многу по славењето Валентајн дојдов до оваа варијанта. Годинава планирам на девојками да и подарам Рамка ( со слика од нас двајца) ставена во украсна кутија, чоколадни срца и еден букет. Што мислите вие за ова?! Ве молам мислење! Spoiler А исто така да и кажам дека од година нема да го славиме Валентајн, него Св. Трифун, ем поефтино ем поголемо уживање
Навистина немам идеи ( знам дека ќе се избаци некој со БИДИ КРЕАТИВЕН и слично) Но, навистина нема потреба од толку лигавење баш на тој ден. Е да, и плус вечера во ресторан.
еве јас сум женско и би била пресрекна кога саканиот би ми приредил вакво изненадување.....баш е и креативно и романтично еве бар јас така мислам....
Во мојот град има во една кинеска продавница, а гледам и по страниве ги има за порачување,но касно е веќе нема да ти стигнат. Провери по кинеските продавници, или во некои продавници за играчки за возрасни.
Во Европа има преубави 300 грамски чоколади во форма на срце, со три вкуса: млечно со лешници, црно чоколадо со бадеми и црно со брусница...пакувано во проѕирен целофан и црвена трака. Мене ми залепија и налепница на која пишува- Те сакам Ете ви идеја, Милката веќе е клише, исто како мечињата Јас би сакала да добијам едно саксиско цвеќе
Ова ми го даде дечко на мене малку порано бидна ама бидејки нема да бидеме заедно тогаш затоа па можеби ке ви дадам идеја
Devojki, jas so decko mi (t.e. svrsenik, nikako da se naviknam ) sme zaedno 10 meseci, me zaprosi za nova god I vekje planirame veridba Mi dojde na pamet da kupam alki od crkva tie sto se krstce, I da mi gi osveti I blagoslovi pop, a na zadnata stranata na krstceto ( odozdola znaci)da gi izgraviram samo prvite bukvi od nasite iminja, negovata so mojata bukva, mojata alka so negovata... Ramka so nasa slika obaveznooo zosto nemame vo naseto domce P.s. Ova mi e taka ednostavno a so golemo znacenje Vino, sveki i sl romantiki znaeme cesto da si priredime ama I ovoj pat nema da bidat izostaveni Sto mislite?
Немам многу време а немам ни никакви идеи, денес ми текна да мислам што да му купам на дечко ми Сакав да му кажам да не славиме валентајн туку Св.Трифун ама касно ми е веќе зашто знам дека он ми има купено веќе нешто бидејќи ме напна да искочиме во недела а јас изгледа ќе неможам тој ден.Се му имам купено саат,новчаник, рамка со слика,мечиња,срциња,шолји, чоколадца, маички се сее незнам сега што да купам Помош некој???