мислам дека има во сити мол. на трет спрат карши кимико,исто можеш и кај што принтаат гардероба, мислам има во каштец во зградите карши стариот беверли
Дали знае некој каде да најдам од тие коцките, (безобразни коцки) што велам јас На едната коцка ги има позите, а на другата страна местата по дома???
Јас имам некои слични - од книжарница ми се купени за поклон, ама не знам баш дали збориш за истите. Коцки има со бројчиња и книгичка со збир од броевите - што ќе ти се падне тоа правиш ) Од која книжарница точно не би знаела да ти кажам затоа што ми се поклон од колега
И јас би сакала да ве прашам што да му купам на мојот сакан. Бидејки е повозрасен честитка секако нема. Идеи ве молам.
Јас лани го земав овој сет на чаши, две се и стварно се прекрасни, супер реагираше. Вино нели секако уз чашиве, а може и уште нешто плус. Има и друг дизајн, ама овие ми беа закон
Јас најдов тоа што го барав, ке му ги ставам во кутија со чоколади, тој е задолжен за добро вино и се разбира секси долен веш за крајот на вечерта
https://www.facebook.com/ADEvropa/p...885086143584/1284183768313706/?type=3&theater за валентај или за било кој друг ден прекрасно
Ќе му зготвам грав, без разлика што ќе биде вторник. И онака го освоив со фактот дека знам да готвам гравче, па да се потсетиме на некои ѕвездени моменти од почетоците на врската.
Kако тинејџер за Valentine на девојката и подарував од златара Рубин златно ланче со почетната буква од нејзиното име. Сега после 12 години подарувам: пармефи, чоколадо, мечиња, електрична лампа, часовник и облека. Ама овој valentine сум сингл така да нишчо!
Да бе ќе му купувам, ќе трошам пари за католички празник Бидете економични малку како мене и @Згодно Момче оваа година, во егејски стил Шише вино.. Вечера... Секси долна облека и правец во кревет... Подобар подарок од тоа нема.. ем валентин ќе го славите со секс, ем трифун со вино....ем двата со топ оргазми.. Е така.. А тој може нешто да купи..мислам, жени сме, сакаме поклони
@Dust Дастке доста се удвараш на Нико, хис нат јор бик Остај, дур Кики со детето в раце не дошла, па да ја видиш жената на бикот