Ниеден од двајцата не го сака баш празников. Немам купено ништо. Ама сега си размислувам. Што ако се видиме и ме изненади со нешто? А јас со празни раце? Нема да е малку глупо? Што да купам у последен момент, чисто да го имам како back-up Чоколадо испаѓа од опција..
zdravo devojki dali nekoj od vas znae kade mozam da najdam poklon kocka so sliki neshto vakvo https://www.google.fr/search?q=pokl...AhWBKcAKHWrFAmUQ9QEINDAD#imgrc=LA1DCGXGy-nAKM:
Ај тука ќе го сместам прашањето. Имам видено во трговскиот Рамстор, цртаат портрети (може да ми предложите ако знаете и на друго место). Ме интересира која цена зимаат, дали ги даваат урамено(или само листот хратија) и за колку време е готов еден портрет? Фала
Ова ќе ни биде прв Валентајн (и св. Трифун, ќе си ги прославиме двата празника, со винце и романтики) па планирам да му подарам рамка со наша слика и чоколадо ставени во украсно кутивче. Сакав да не е нешто многу скапо ама сепак значајно и што ќе трае. Еве и како идеја за тие што не се решени, особено ако прв пат се прославува мислам дека е добра идеја.
Јас годинава планирам да украсам вака вино само без тие лисјата горе, да не личи како ананас. Лани имав земено cupcakes од слаткара и целите беа со црвен шлаг и со срценца украсени, ако ги начекам ќе земам и годинава.
Јас имам правено за дечкоми за минатиот валентајн карикатура во Тц Рамстор кај тој стариот ти го препорачувам одличен е човеков еве ти бр.075/797-841
Ај оние коцките со слики ќе ги „сварам“ некако, можеби делуваат интересно во улога на украсни рамки за слики, но оние стакленца со изгравирани портрети со некоја транспарентна сива боја - е тоа никако не можам да го смислам. Лани знам дека беа многу популарни, ама жити Бога, немојте да си поклонувате такви. Толку ми се језиви, ко надгробен споменик.
Не сум единствената значи што мисли дека се така малку морничави тие тродимензионалните стаклени слики
„Очеш да се туцамо?’’ 30 денари ќе ве фати, дечко ми се смееше пола саат кога му го направив ова. Згора на тоа, ќе се туцате сигурно.