Мислам дека подобро да му купиш некоја блуза ,дуксер ,парфем ,каиш или паричник ем корисни подароци ем ќе го потсеќаат на тебе.
@Biricik шал како што знам и јас применувам не се користи само една сезона, така да ако имаш средства и ти се допаѓа шалот купи го и најважно купи го ако дечко ти има навика да носи шалови. А за бојата нема врска што е црн, не е до бојата колку до квалитетот и практичноста на ладно да те стопли.
Ме однесе во продавница, ми рече пробај ја блузата (претходно се согласивме дека е убава бојата и од моја и од нејзина страна) и додека се преслекував таа веќе ја платила.
Prasanjeto moze ne e za tuka, ama sepak e za podarok za maz mi.. bi sakala da mu kupam nesto za registracija.. novcanik, kais, takvo nesto... Druga ideja?? Pozdravche,
Пишувањето не е одлика на секого Ми треба нешто кратко, а јас не сум тип кој има инспирација во 2-3 кратки реченици да напише тоа што сака да го искаже
Видов на Инстаграм нешто интересно ,палачинки и на нив срциња црвени набодени со чачкалица на страната mikina_kuhinja ,ако некому му служи како идеја изгледа романтично