Можеш има интересни колачиња, слатки или торти така декориранки и некоја книгичка со романтички пораки внатре како посвети.
Па корпа со вино и чоколадо нешто некој накит можеби како додаток или привезок со вашите иницијали на имињата ,пенкало во кутија има разни идеи
Здраво девојки, знам е сеуште рано ама сакав да ве прашам. Дали знаете некоја страна за ваучери пример вечера, спа или посета на некое место? Па нека биде до 60-70 евра. Бидејќи нема да му дадам подарок на вереникот, сакав да го изненадам вака и да се тргнеме и опуштеме од сите.
Можеш и од Дм,и на Инстаграм да побараш има giveaway ваучери два од 500денари, rainbowjewelry1 се вика страната
Епа вакаа, јас и дечко одсекогаш сме си купувале некои евтини мали и "глупи" подароци тоа ни е како традиција во врската а и двата си ја знаеме финансиската состојба дома ама сега немам воопшто инспирација што да му купам па ќе ве замолам за помош. Инаку и двата имаме по 16 години.
Зависи од буџетот но ако сакаш нешто што ќе го носи некој новчаник или каиш. Бар тоа носиме цело време со нас. Или часовник но тоа е веќе за поголем буџет. Во новчаникот можеш да му оставиш, некоја порака и кондом. А со каишот можеш да му ја шепнеш пораката додека му го местиш . Незнам колку сум вичен да ви давам совет на 16год дечко што би му било интересно. Сепак сум 34год.. Така да што и да му поклониш ако е со љубов одбрано нема да згрешиш.