Пошто не работам имам тргнато на страна мала сума што сум збирала значи до кај 1500 можам, не сака и тој големи подароци поточно доволна сум му само јас али јас сакам да го изненадам со нешто креативно да се изненади. И црвена танга не е лоша идеа во меѓувреме
Мислев само со молив цртана не во боја, порано знам дека беа 1500 али не ме чуди да ги напумпаја и тие цените
Мене веќе година+ за разни пригоди ме снабдува Моки со производи. Вчера видов ова: И ми падна криво дека немам на кој да дам оти е прејака идеја. Али не забележав цена, не ни прашав. На сајтот има сигурно.
Здраво на сите. Молам за идеја што да му подарам на мм за валентајн Минатата год бев тазе породена и он ми подари на мене "торта" од цвекиња со ланче внатре. Јас нз што да му подарам а да му трае. И да е прикладна цена
Мене генерално вака за "туѓи" празници најинтересни ми се луѓето шо претпоставуват дека другите се иста вера ко нив. Не велам дека членките горе не се, можи се, ама никако не ве засега шо и дали слават. За поклон прашват, не се на исповед. Ко мене шо ми се запнуват за Хелоувин, а јас кутрото неверник шо за секој поголем празник украсвам тематски колачи оти ми е забавно. Ама само да се пика нос кај го бери и кај не го бери. Јас секогаш сум одела со нешто практично, нешто шо му треба ама да е барем малку романтично. Скрепбук ми е свежа идеја шо имам даено, испечатени слики од ко се запознавте до сега лепени во албум со текст измеѓу. И толку, заглавив.