Види во техномаркет и слични продавници ,се наоѓаат стари модели по многу ниски цени.Сепак ќе земеш фен од проверени фирми кои сепак ветуваат квалитет,a ќе добиеш и гаранција
Ние си се договоривме да купиме винце и нешто убаво за јадење Јас како десерт купив убави чоколатчиња во срце и во секое од нив ќе ставам листе со порака, колку ми значи и сл.
јас планирам да купам диплома за најголем спанко а тоа и е да земам мали свеќи и да ги направам во срце и една секси долна облека за мене и на крај после сексот коа ќе завршиме следува најнеобичниот поклон а тоа е цигарче ќе му ставав едно кукулче и во кутија
јас планирам да ја наполнам кадата и да запалам неколку свеки и неколку цветчиња да наместам али тоа ке биде изненадуванје а пред тоа ке приредам вино и пица сетоа тоа заедно со свеки па после тоа ке следува изненадуванјето и ке пука романтика
Звучи одлично, зачини го потоа со десерт како на пример шампањац и јагоди со чоколадо. Афродизијак кој ветува многу Не знам колку сте по школките, тие секогаш делуваат. Или смоквите
Ги има во книжарите , баш пред некој ден видов до моето школо . Инаку за јагоди не праша никој ама да олеснам , во новото веро ги видов вчера , 190 беа
Јас сакам да му купам некоја книга, но сепак незнам каква, ај препорачајте некоја добра како за машки вкус
јас купив девојки денес една дуксерка за дечкоми па се надевам дека ќе му се допадне и дека долго време ќе си ја носи можеби не е соодветно којзнае колку за ваков празник но сепак тоа сакав желба ми беше се надевам не згрешив...
Јас купив мече во сини пижамки, спанко како него и картонска кутија , утре или во понеделник ќе ги направам шеќерните срца од Фемина и ќе ги ставам во кутијата и тоа би било тоа, по скромен е подарокот затоа што во петокот му е роденден а во саботата правиме една година па тогаш ќе надокнадам.
Повели Spoiler http://www.femina.mk/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8/%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D1%98%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%9A%D0%B0/%D1%86%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%88%D0%B5%D1%9C%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%80%D1%86%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B2-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD
Си подаруваме и си прославуваме ние и без повод, но зошто да не и утре... Не можам да останам рамнодушна на црвените излози, некоја посебна љубовна еуфорија владее и посакувам и јас да го изненадам со нешто во облик на срценце. Нарачав торта во таков облик од Канела Им реков да не е преголема, за да можам да ја носам. Ќе ја спакувам убаво со машничка, а тој рече дека ќе ме носел во ресторан кај што не сме јаделе до сега Јас ете се погрижив за десертот. Може на некоја клупа да го изедеме, ако не ни биде жал
Ми треба значи многу голема помош од вас.. Не сакам да му купувам мечки, да му правам срца за јадење или да полнам тегли со 235343 причини зошто го сакам туку сакам да ми предложите нешто што би му користело многу... се размислував за Лореал гел за коса пошо нон стоп си става гел... или боксерки да му купам со горна маичка... Искрено кажете дали е добра идејава .. а ако не предложете некои зошто утре наутро одам да му купам.. нема време..