маичката и боксерките се добар избор според мене ќе си ги носи ќе му користат и јас несакав да купувам нешто срцевидно зато му купив дуксерка која знам дека ќе си ја носи
Добар долен веш е секогаш добар избор Инаку мини можеш кај што ќе одите во ресторанот ти да поминеш порано и да ја оставиш тортата и кога ќе изедете тоа што ќе го јадете да ви ја донесат . Ќе се изненади дечко ти многу
добро значи го купувам тој комплет само што.. некако многу ми е непријатно и срам да му ги дадам ... мислам целовкупниот подарок... мн се срамам по природа и многу се осекам глупаво...
Дечко ми воопшто не е романтичен и никогаш не ми приредил некое изненадување. дали би било глупаво јас да направам тоа сакам да не биде класично како и секоја вечер сакам да биде поинаку ве молам за одговор
хахахаахха многу глупа работа валентинов .. леле... многу мразам така разменување подароци се осекам глупаво непријатно незгодно многу!!!!
Видов едни интересни коцки, (како за јамб играње), на едната има пози, а на другата се напишани разни простории (кујна, спална...). Па поиграјте си
хххххехехе ние ги имама и во досада баш се интересни добар поколон се и онака баш нема да биде кич мече или било што друго ем ќе се посмеете ем ќе можете да си поиграте
Хахаха леле овија коцкиве стварно јака работа се. Сакав нешто интересно и едноставно да му подарам, па отидов во фото студио, оставив слика од мене и дечко ми и ја залепија на чашка, ја украсија мх, милина. Кога му ја поклонив на дечко ми се исклешти од шестка до шетска.
Баш ми се допадна идејава, ако можеш да ми кажеш кое фото ги прави овие работи и дали ти им остави чашка и сл.....
леле незнам побарај по некој продавници каде што има сваштарии мислам имам гледано како во сева. нашата мислам дека ја зема мажулето од охрид
Не само слика им дадеш, чашката од нив мислам дека сите прават а ја платив само 200 денари. Прашај ти можеби е различно.