1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што да направам

Дискусија во 'Психологија' започната од LanaSGirl, 18 март 2016.

1. LanaSGirl

LanaSGirl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2016
    Пораки:
    372
    Допаѓања:
    1.117
    Значи луѓе опседната сум со тоа што сакам да бидам слободна и на моменти понекогаш се чувствувам така но за брзо се гасат тие чувства. Имам дечко, 2-3 пријатели но сепак како нешто да ми недостига.Ме запира мислењето на другите луѓе,моите родители. Сакам само да бидам своја што се вели (да пцујам коа ми се пцује) коа праам муабет со некој секогаш морам да се преправам и да не бидам своја а јас многу сакам коа пцујам, саркастична сум. Но незнам оти секогаш пазам што зборувам. Преку глава ми е од ова! Сакам едноставно да се ослободам и да бидам своја.Многу ме мотивираат некои луѓе им се воодушевувам на нивниот карактер и самодоверба.Пример коа ќе ги видам тие луѓе ми доаѓа многу "глупости" да направам но пак стојам во место. Не знам зошто така како нешто да ме кочи
    Не знам дали вас ви се има случено да добивате инспирација и толку да му се воодушевувате на некој од вашата околина ама ете мене ми се случи И да имам доволно самодоверба не сум повлечена ама сакам да видам јас што можам и колку сум јака а не некој да владее со мене.Сакам на себе си да си покажам и да му покажам на тие луѓе дека и јас можам! И да овде ја напишав оваа тема со овој наслов бидејќи не знаев каде.

2. Mia.MGK

Mia.MGK Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2016
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    256
    Само фаза ти е кога ќе созрееш ќе ти помине :)

Последна измена: 4 април 2016
  3. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Можеш да бидеш саркастична и без пцовки, така е многу поинтересно. Замени ги пцовките со смешни зборови, наместо да бидеш вулгарна :)

На sugarlips му/ѝ се допаѓа ова.