Што да правамм????

Дискусија во 'Канта' започната од Kerri, 16 септември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Kerri

Kerri Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Ве молам да ми помогнете и советувате..Имам дечко одиме 1 год.Но проблемот е што јас сум во Мк.А тој живее ов др држава..Доѓа само на зимо и на лето.. :(((( Врската ни е океј многу добро се согласуваме и е предобар со мене ме третира како кралица.Ми покажува колку ме сака..никогаш досега не сме се карале..Постојано комуницираме на фб и преку тел..но се плашам дане го загубамго сакам најмногу и мн ми е тешко без него..Секогаш го прашувам дали е сиг за наата врска и ми влеи дека мене ме сакам најмн од се и дека никогаш не сака да се разделиме..Нез што да правам дали да продолжам или даму се скрам..Не скаам да раскинам но страв ми е дане ме изн таму со некоја :((( Дајте совет !!!!!

2. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    Аман бе! Разгледајте малку низ темиве и пишете во соодветна тема, а не да отворате само нови! Од вакви работи форумов прчварница се направи! Се исти проблеми и само нови теми, аман веќе! Нека не ве мрзи да прочитате малку повеќе!

3. Kerri

Kerri Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Ако не те инт..немораш да читаш ..Како што гледаш јас побарав совет за проблемот што го имам а не да ми кажуваш каде да пишувам.. (редактирано од модератор)

Опомена пред исклучување:
    Не толерираме навреди на овој форум. Прочитајте ги правилата.

4. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Па има начин како да побараш совет и малце припази си на понашање!!! Прво научи да пишуваш па тогаш коментирај ;)

5. Kerri

Kerri Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Си извинувам..Тоа го напишав во нервоза...Но јас побарав совет за проблемот што го имам а не да ми кажува каде да пишувам и сл.. :worried:

6. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    478
    За понашање нема што да коментираме... :x
    :x Него оставете тоа, се зачленува и одма отвара тема со убиствен наслов...алооооо :fubar: до кога вака бе девојки, јас пред да се зачленам цел месец читав по форумов, а не оп-троп тема- не можам да живеам без дечкото, оф леле мајко!! :roll: :tmi:

7. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    Јас не ти реков ништо лично тебе за да навредуваш, туку ја искритикував постапката, која е една од многуте кои придонесуваат за натрупување на форумов со слични теми . Немам намера да се расправам, само друг пат пред да отвориш тема ( ти или било кој друг) разгледај низ темиве, сигурно ќе најдеш одговор, а ако не, тогаш прашај во темата Љубовни проблеми и совети

8. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.