- Болка - Самотија - Смрт (богами сега и тинејџери умираат . ух господе поможи . скраја да е) - Samara од The Ring - Смрт од блиски
најголемиот страв ми е од пајаци уффф ужас коа ги видам се стаписувам незам како да реагирам и цела се препотувам
OSAMENOST DEFINITIVNO. uzhasno se plasham eden den da ne ostanam bez lugjeto koi gi sakam i koi se okolu mene,bez moite bliski.. neznam kako bi go izdrzhala toa .. i sekako, klaustrofobija .premnogu se plasham od tesni i zatvoreni prostorii. :/ [mod-kirilica:1xasad61][/mod-kirilica:1xasad61]
Страв Страв од темнина, од височина, од кучиња, од одредени инсекти .. дефинитивно најголем страв од загуба на сакана и блиска личност.
Страв Јас на пример се соочувам со страв од вода! Токму тоа и до ден денес ме кочи,ме спрелува да научам да пливам..знам дека се е во главата и дека може ќе се пуштам еден ден,ама самата помисла на вода,морска шир,а нема за што да се фатиш мене ме гуши! мислам дека психата игра голема улога кај овие стравови..се може да се надмине..
Страв најголем страв имам од темница и проклети инсекти -.-' на вечер сама во вц никако додека спијам имам светло вклучено ако видам инсект бегам како дух да сум видела и срцето како на зајак ми чука
Смрт на блиска личност темница.. и змии,ауу ги мразам неможам ни на слика да ги гледам најодвратни суштества
Смрт од гушење и мојот ум. Најсериозно се плашам од самиот мој ум, пошо од коа знам за себе сонувам такви психопатски сонови, или некого убивам или сум соучесник, или од нешто бегам, или нешто кријам.. И не дека се осеќам способна за такво нешто, ама ако продолжи ова не знам како еден ден сето тоа ќе влијае на мене..