Од што се плашите во животот? Не најдов ваква тема па одлучив да отворам ваква тема. Од што најмногу ви е страв да не ви се случи во животот што е тоа што не ви дава сила за да продолжите понатаму? Најважното нешто за мене е да не сум болна од некоја болест а останатото ке дојде само по себе затоа што кога здравјето ке се изгуби се останнато се уништува.
Од што се плашите во животот? искрено интересна тема...па да најлошо е да си болен од некоја болест.......ама има и други работи после здравјето...
Од што се плашите во животот? Рано ми е ова да го кажувам,ама страв ми е (во иднина) да не останам сама,да не ме заборават тие што ги сакам.......
Од што се плашите во животот? Како што тргнале работиве со последните настани кои се популарни во јавноста, се плашам од Војна! Се плашам да не ги изгубам оние кои ми се најблиски. Само од тоа, ништо друго!
Најмногу се плашам од осаменоста, да немам со кого да ги поделам убавите и лошите моменти во животот. Односно да не најдам возвратена и срекна љубов
Од болести. Имам ужасен страв од крв и игли и земање крв од вена (од прст не ми е таков проблем). Со тек на време ова ми станува сериозен проблем пробав и да се соочам, ама не иде. Одвратно ми е кога од едно земање крв ја се струполувам по болници, а тек потоа, кога од истата слика неможам да заспијам навечер и ми се врти можеби ова не е вистинската тема, ама ако знае некој лек како да се справам со сопствениот страв, нека кажува одма
i mojot najgolem strav e inekcii i voopshto igla zemanje krv au se toa za mene ehoror. imam 27 god utre sho se vika ke ostanam bremena a jas nemozham da zamislam krv igli nisto od toa. mi se trese celovo telo ne se imam onesvesteno ama mi pagja maka od edno obicno zemanje krv. i jas baram pomosh. porano nemav volku strav ama sega e nepodnosliv stravov bukvalno od samava bolnica od lekari ma od sve se plasham. neznam sho mi se sluchi [mod-kirilica:h4syw527][/mod-kirilica:h4syw527]
Се плашам од смртта,од нешто непознато кое треба да го направам,од помислата дека нема да се најде некој како за мене ,од страшни животни,од височина,исто така и дека нема да ги исполнам моите цели..Се плашам од многу работи.
Од што се плашите во животот? најмногу се плашам да го изубам разумот, да се разболам од некоја тешка болест пу пу хаха