Од што се плашите во животот? се плашам од тоа...да не не го преболам човекот кој ми го руши целиот свет пред мене....а ми викаше до последно дека ме сака..... навистина се плашам од тоа... а не се плашам од крај на светот...баш сакам да дојде оти овие глупости што се дешаваат меѓу луѓето крајно време е да прекинат и крајно време е Господ ако навистина постои да превземе нешто!
Од што се плашите во животот? Од староста... Кога гледам какви се старите, колку се на некој начин беспомошни, сфаќам зошто многу пати ми велат младоста беше најубава. Не сакам да сум стара, грда, беспомошна
Од што се плашите во животот? Од смрт, тешка болест, и најмногу се плашам ако ги загубам родителите...
Од што се плашите во животот? од бога и виши природни сили (земјотрес,поплави...) болест,тага,осаменост...НЕПРАВДА/НЕВИСТИНА
Од што се плашите во животот? Најмонгу од се се плашам од духови, па од смрт,тешка болест, се плашам да не ги повредам најблускитe или изгувам..:/
уфф... најмногу се плашам од помислата да бидам затворена во некој ковчег или место каде што не би можела да земам воздух, истото е и со под вода..