Најголем страв за мене е да останам сама без пријатели семејство ќе имам екогаш имам 2 сестри меѓутоа не сме така блиски по 5 год сме разлика.
-инсекти -загуба на блиските -треба да ставам протези па се плашам од реакцијата на лугето -страв да не добијам 1 на тест -страв дека нека никогас нема да најдам нокој киј ке го сакам и ке ме сака
Смрт на блиска личност,но не и своја смрт. Не ми е гајле кога јас ќе умрам,важно ми е на саканите луѓе,животот да им е убав,долг и исполнет
jas mislam deka od sve mi e strav sega vo posledno vreme pocnav od sopstvenava senka da se plasam koga ke dojde pred mene zosto jas kade sto sedam nemat mn ulicni I stasno e mestovo nemat ni lujge od temnica se plasam neznam kako da go nadminav ovaj strav od senkava mislam sekogas deka nekoj e zad mene I odma se vrtam koga ke dojt pred mene senkata moja
Многу ми е страв од загуба на саканите личности и секогаш се молам за нив и се молам ако треба нешто на нив да им се случи,на мене да ми се случи тоа ... Страв ми е од голема болка,мачење...силување... .... од многу работи се плашам ...
многу ми е став за татко ми да не го изгубам.Многу го сакам и многу сум приврзана за него.Освен тоа останат е по патиштата 50 и кусур години е а сеуште вози тоа најмногу ме плаши,едвај чекам да си дојде дома и да ми се јави да ми каже дека жив и здрав стигнал дома.Незнам како би живеела без него тоа најмногу ме плаши.Не дека не ги сакам и другите си ги сакам се плашам и за нив мајка ми сестра ми внуците ама татко ми го чувствувам како најризичен затоа на него постојано мислам и се молам да го чува Господ се молам и за другите, се молам и за мене ама сепак се ставам на последно место не се плашам толку за мене. МНОГУ СЕ ПЛАШАМ ОД ЗАГУБА НА БЛИСКИТЕ ТИЕ ШТО НАЈМНОГУ ГИ САКАМ
Во последен период, најголем страв (ако се рачуна и страв од вода , височина и грмотевици) ми е Ракот.Тоа е болест којашто многу луѓе ( и мои блиски) победила и сега за сега е неуништива за жал
Се плашам од темна улица, кога нема жив човек, од пијаници и од стари намештени луѓе.. кога ќе ги видам одма бегам колку што можам подалеку.. се плашам и кога сум сама и ќе стропа нешто.. ллллл порници ме полазуваат.. Спојлер малце ќе одам офтопик ама ај.. Прееска влегувам во купатило и имаше едно тинекија, нешто такво закашено на кадата и ова е откачи и силно почна трррррртррррррр.. ОМГ паметот ми летна до сателитите и назад