Страв од несигурност. Е сега за каква несигурност мислам, ќе пробам да ви објаснам. Знаете кога имате целосно семејство кое ви е поддршка...тоа ви е сигурност, се чувствувате дека и цел свет да се сруши вас ќе има кој да ве заштити. Ќе бидете на сигурно. Во моментот ова е мојот најголем страв. Да не останам без семејство. Без тоа што најмногу ми значи.
Најголем страв - Смрт на најблиските, губење на видот, говорот.. ии неизлечливи болести (рак,леукемија)! :/
najmnogu mi e strav od visocina nemozam da vi opisam koga ke se kacam na ski lift kako se osekam ili na zicara kako da e kraj na svetot :'([mod-kirilica:hmjuz0p6][/mod-kirilica:hmjuz0p6]
Se soglasuvam so loca_girl i bi dodala visocina...lift (bilo kakov pretpocitam skali )[mod-kirilica:2rubp7qm][/mod-kirilica:2rubp7qm]
Се плашам да не ги изгубам моите најблиски...или да не им се случи нешто лошо...Секој друг страв ми е минорен во споредба со овој...
Најголем страв ми е да не неможам да имам деца, да не загубам некој од моите најблиски, и страв од тешки болести.
Од темница, страв ми е да не загубам некој близок, и страв ми е кога на некој мерам притисок, тоа тупкање на срцето
Дека светов еден ден ќе стане толку суров и студен, што ако случајно паднам во несвест на сред улица, ќе ме остават сите да пцовисам ко куче без око да им трепне....е таков свет ми е најголемиот страв.