Обожавм хорор филмови.Кога ѓи гледам уживам во нив,но после цел ден или цел ноќ се будам и плачам.Ми се присторуваат некакви чудни ликови од хоророт.Тоа ми е голем страв.Исто така се плашам од темнина,грмење и земјотреци.А инсектите ми се толку одвратни(поготуву пајаците и бубашвабите)така да и во сон ѓи сонувам и плачам.Дефинитивно најголем страв ми е од хорор филмови и инсекти
Најголем страв ми е од смрт на блиска личност. Мислам дека ќе се уништам многу и во депресија ќе паднам.. Ич неќам да го доживеам тоа
Секој човек има страв од нешто па така и јас,а тоа е смрт на некој близок зошто пред неколку години имав загуба на 2 личности и не би сакала да поминам повторно покрај тоа
Загуба на сакана личност... не дај боже да се случи Исто така осаменост. Постојано сакам да бидам опкружена со луѓе, што е можно повеќе. Многу убаво се чувствувам покрај пријателите Ме загрижува и ако забележам дека дечко ми многу добро се сложува со некоја пријателка, другарка, ако го воодушевуваат нејзините постапки, навики, особини... Не сум љубоморна, туку што знам, сакам мене да ме чувствува како најблиска, и да споделува се со мене... До сега не се случило, но ете имам некој страв од тоа Ме плаши чувството на неуспех, да не не направам ништо од животов. Сонувам за успех, голема кариера... Ќе ме уништи чувството да сум зависна од некого цел живот...
најголем страв имам дека ке си ги изгубам сите сакани со чекорот што ќе го направам за околу 1 недела