Бубачкиии, ауфф особено некоја шастисана хахахах, од една оса ќе загубев живот добро што колата застана.
Мојот најголем страв е да не сум многу секси Спојлер: Се шалам Особено се плашам од тие дигиталните саатчиња што наместо 2016 година покажуваат некоја година од почетокот на 20ти век па јас биднувам изгубена во просторот и почнувам да се сомневам во себе си да не уште сме пред нашата ера п.с.пак се шалам
Од тоа што ме чека во животот (но се надевам се ќе биде добро) поточно страв од разочарување, осаменост, здодевен живот, болест, смрт...
Општо од се ми е страв, се плашам општо од се. Онака најголем страв, па и немам. Најлошо е кога човек сам си уврти некој лош филм во главата, па си мисли дека стварно е така!
Па да, здрав ќе се разболи, не може болен да се разболи, може само поболен да станува Мислата може да те одведе многу далеку. Најбрзо се стасува со мисла!
Јас никогаш не сум се плашела од смртта. Толку сум рамнодушна кон тоа што се чудам самата на себе. Се плашам од помислата дека животот ќе го поминам на досаден и безначаен начин.