Најголем страв дека ќе скинам многу млад.Секојдневно слушаме само за млади .Сакал нејќел влијае. Господ да не чува
Od samata sebesi, nepredvidliva sum se nesto bez plan rabotam, planovite kaj mene i onaka propagjaa vo voda
Обично најголемиот страв на луѓето е смртта... Јас не плашам од смрт Единствен страв ми е еден ден да не останам сама, да немам никој поред мене, да немам со кого да се радувам и тагувам
Најголем страв ми е да останам сама, да немам никој.Гледам и на 2-3 членки пред мене им е истот страв...
Не се плашам за сопствената смрт, колку за смртта на најблиските... Не можам да замислам како би ја поднела нивната загуба...
Затоа и се плашам, секоја ноќ мислам на најблиските. Ме фаќа некоја параноја дури од време на време да не им се случило нешто. Особено на татко ми кој не живее со нас..
Загубата на моите родители еден ден. Свесна сум дека тој еден ден ќе дојде и најмногу се плашам како ќе издржам бидејќи сум поврзана со нив.
Порано се плашев од темница и тоа многу. Денес ич. Единствено нешто од кое се плашам е керка ми да биде тешко болна или несрекна. Ништо друго не ме плаши освен нејзиото здравје и срека. Дури ни војна не ме плаши повеке од ова.
Најискрен страв ми е дека ќе ми испадни косата или дека ќе ми остани некоја мозолка или било што на лицето дека нема да се повлечи. Покрај тоа се плашам едно 10х поќе од забар и висина.