Што е вашиот најголем страв?

Дискусија во 'Психологија' започната од prettygirl, 27 ноември 2009.

1. angelce1

angelce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    234
    Иста сум и јас,секогаш гледам прво на другите да им завршам работа,а на крај на мене,ако има време или можност.И многу се нервирам што сум таква,а кога нема да завршам на некој нешто,после цел ден ке ми биде криво и ке си викам колку сум себична,а не сум :(

2. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    33
    Уффф од болести,..загрозено здравје....и сообракајки. Ми се се ежи кожа од самата помисла :x :x :x

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.091
    Допаѓања:
    9.865
    секакви инсекти,затворен простор,осаменост....

4. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.327
    Допаѓања:
    4.786
    Најголем страв .. па што знам .. не се плашам воопшто .. само ме нервира отворена врата кога ќе ми остави мајка ми !! :@ и викам абе страв ми е така мамо .. затвори ми ја вратата а не да се вртам само позадии !! :D

5. Malechk0

Malechk0 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    87

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: да бе да страф ти е .. да не те прекине........ :D :D

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.801
    Допаѓања:
    202.786

Е па нели велат дека се живо ќе „прележиш“ додека спремаш испити... кога спремав испити од се си наоѓав по нешто... лудница :D :D :D

Инаку, да, се плашам од болести, се друго е споредно. Иако не сакам ниту инсекти и авиони (секогаш сум да ми се нозете цврсто на земја)...

7. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    Мене најголем страв ми претсавува војната....премногу ме страв кога ќе се сетам што се случуваше2001.
    Премногу ми е грев за луѓето кој остануваа без покрив на глава,исто не можам да замислам да изгубам некој мој близок,
    исто многу ми беше страв кога одеше татко ми на терен за време на војна неможам да замислам дека се наоѓа во центарот на тоа ратно поле....а ние дома си седиме....постојано слушав на вести кој како загинал од поставени мини...едноставно го мислев татко ми каде чекори,што му се случува во моментот....неможев да исчекам да помине еден месец за повторно да го видам.Најголемите маки во моето семсјство мислам дека беа тогаш :(
    П.С Те сакам татичко!!!!

8. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    најмногу се плашам од загуба на личноста што најмногу ја сакам-мојот дечко,загуба на личност од мојата фамилија

9. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    незнам точно која година сте на медицина,ама пошти и јас сум досега од неколку болести,ма од сите кои сум ги учела сум била болна и сум имала барема малку слична клиничка слика,смешкииииии :emo: :emo:

10. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Мене ми е страв од осаменост. Страв ми е да останам сама...Обожавам да сум со многу луѓе околу мене...А кога сум сама...се ми делува како сон, не знам ни која сум, ни што сум...Едноставно страв ми е да останам сама...

11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Страв ми е да не ги загубам моите блиски.Страв ми е да не останам без пријатели бидејќи тогаш навистина би се чувствувала многу празно и осамено.Завземаат еден поголем дел од моето срце и целосно го исполнуваат и кога би ги немало многу би ми недостигал тој дел.

Страв ми е и од змии и разни инсекти,но понекогаш во паника стравот го снемува и ги тепам со што стигнам :$ .Премногу се плашам и од војна,се ежам кога гледам такви филмови и кога слушам што се случувало. :(

12. maleckata.22

maleckata.22 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    17
    Се плашам од загуба на некоја драга личност.Од осаменост.Се плашам да седам во затворен простор,клаустрофобична сум.Се плашам пак да не ми се појават проблеми со срцето и желудникот.Се плашам од змии и пајаци...Толку сеа за сеа.

13. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    кучиња, висина и кловнови :lol:
    а друг побитен страв ми е да останам сама во животот, всушност се плашам дека нема да најдам човак што ќе ме сака искрено

14. Tabby

Tabby Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2010
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    26
    Незнам ;(

Поздравче и бацки :*

15. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    462
    Mojot najgolem strav se bolesti mene nedaj boze nesto da me zaboli gotovo mislam deka e nesto strasno.I se plasam da odam na doktor se mislam deka ke mi najde nekoja bolest,eve np od ginekolog mnogu mi e strav i od pregled i od toa sto ke mi kaze i stvarno neznam kako da soberam hrabrost. A sto e najcudno sum rodila dete ama ete nemozam da se ubedam sama sebe deka mora da se odi.ima li nekoj vakov problem

16. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Сум заборавила да напишам дека ми е страв од губење на луѓето околу мене. Посебно најблиските.
    Секогаш кога и да одам ги мислам. Сакам да се на безбедно, а јас да сум во некои ризични ситуации. Се би дала за нив. Ако мајка ми или татко ми задоцнат од работа, кај мене се јавуваат најцрните мисли. И паѓам во депресија. Најголем страв ми е тоа. Еднаш, моите со сестра ми беа на викенд во Крива Паланка, јас останав сама. Немате поим, што не ми падна на памет, колку пати се покајав зошто не отидов со нив. :(

17. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    73
    најголем страв ми е да ги изгубам саканите луѓе околу мене и да останам сама :(

18. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Најголем страв ми е да ги нема на светов луѓето што ми значат најмногу .

19. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    страв од тоа да не ги изгубам најблиските
    страв од секаков вид на болка се ке истрпам ама болка не!
    страв од ГИНЕКОЛОГ(може смешно звучи )
    страв до земејотреси поплави и такви ствари
    и страв од самата себе :rofl:

20. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    и страв дека ќе останам сама :doh: