Според мене, најважно во една врска е способноста на партнерите да бидат најдобри пријатели, без да се изгубат искрите и страста. На кратко кажано, во една врска најважно е пријателството, колку и да не звучи логично. После тоа, доаѓа се' друго...
Не е најважна една работа, важни се многу работи кои се меѓусебно поврзани. И ако едно нешто недостасува, тогаш се чувствува нестабилност во врската. Покрај љубовта, важна е довербата, почитта, искреноста и поддршката. Не сакам некој покрај мене кој нема да ме поддржува во моите одлуки, во она што го работам и во она за кое мечтаам.
Заеднички начин на искажување на емоциите ,начинот на почитување на партнерот,грижата на совест,се разбира и културата на една личност што дели се со вас и добро и лошо .А не би сакал да навлегувам во детали ,мислам дека се веке кажани од вас.... итн итн
Љубов, слични интереси, почит, разбирање, компромис, доверба...... Нема нешто што е најважно. Сето ова е подеднакво важно и ја дефинира врската. Доколку една од овие работи недостига, се појавуваат конфликти. Кои може лесно да се решат доколку се друго е на место. Во спротивно една врска е осудена на пропаст.
Love, drug, money, sex & rock n roll. Дефинитивно треба: љубов, доверба, верност, истрајност, трпение, итн.
.. ...искреност,доверба,милина,нежност,чувства..... ...кога сето ова го има,се си иди по дифолт останатото..како верност,вистина,заеднички муабети.појава на проблеми...се е лесно покрај сето ова.....
Ljubov, pocit, neznost, vnimanie, i NEDOVERBA... ako nekoj ja kazuva vistinata nema da smeta i da go dokaze toa... se izgorev poveke* pati od filmot 'treba da mi veruvas kakvo e toa policisko isprasuvanje' taka da proverka mora sekogas da ima koga ima potreba... ako ne laze nema da mu smeta tolku )