За мене најважно е да си сакан, да имаш со кого да споделиш љубов и добри нешта, кога имаш некој покрај тебе што те сака, ти дава поддршка, те бодри, некој кој знаеш дека е секогаш тука за тебе, спремен да ти помогне, да биде со тебе во добро и лошо ... така се друго во животот полесно ке пребодриш. Кога си сам, кога немаш никаква потпора си повеке ранлив.
. ..на прво место ..јас и се што е поврзано со мене...мојата среќа,здравје,...... . .на второ место.....фамилијата,децата,мајка ми,брат ми,внуците,тетка ми која ми е втора мајка и се разбира нивната среќа и здравје...... .. ..кога имам ова се друго е споредно,.................
првенствено здравјето е најбитно тоа е дефинитивно, скоро се друго е наша волја и наша посветеност кон работите... а потоа потполно ќе се согласам со една од феминките на почетокот на темава со изјавата дека водилка треба да ти бидат работите што те прават среќен, а ако почнам да ги набројувам работите мене што ме прават среќна можеби за некој друг не се добри работи, така да секој сам по себе си е индивидуалец и си знае што го прави исполнет и задоволен, само треба да се впушти во тие работи максимално така само може да пронајде во себе потполна сатисфакција
Тело? Џабе ако имаш тело, а мозок ич, и сите ке те вртаат како рингишпил, ке си играт мајтап со тебе, сепак тоа е мое мислење ..
Здравјето луѓе, здравјето е најважно. Џабе ти се и парите и љубовта и се ако немаш здравје. Прво здравје, па после се друго.
1. здравјето 2. семејството 3. мирот 4.среќата 5. и да не се правиме многу паметни ама и парички ако немаш доволно ништо ова горе наведеното нема да можиш да го имаш во целост
Најважно во животот е здравјето љубовта среќата семејството искреноста И сакам да кажам ако немаш здравје тогаш неможиш ништо.Здравјето е најважно.Во животот прво е здравјето па понатаму се друго.