elka.timova Е - Еластична Л - Луда К - Кукла А - Амбициозна Т - Толерантна И - Интересна М - Музикална О - Оптимистка В - Вулгарна (ништо друго не ми текна ) А - Ангел
Б-брза У-учтива Т-темпераментна Т-толерантна Е-енергична Р-расеана Ф-филмаџика Л-лажга у-умна Г-голема И-интелегентна Р-работна Л-Лоша
D- добра O- оптимист G- горделива L- лепотица O- откачена (се шегувам) V- великодушна E- емотивна R- реална
М- мила о- опасна о- оптимист н- нарцис с- срцка т- толерантна о-откачена( на позитивен начин -if you know what i mean ) н-најдобра е- елегантна
c-цуцка(на шала) r-работлива e-елегантна s-срцка a-арогантна(на шала) j-јадна(на шала) a-амбициозна g-гостопримлива o-оптимистка d-добра a-артистка(хахах)
H:hilarius o: on fire l: let it be l: lol y: you know it right W: wasn't that much o: olives o: olives again d: dresses are the best G: great i: irresistable r: right l: lover
П-прва а-амбициозна п-предобра и-интересна л-лутка л-лисица права о-оптимистична н-нарцишче п-последна а-ангелче п-пипи-долгиот чорап и-изнервирана (некогаш)
Слободна Успешна Мила Мирна и сталожена Елегантна Расположена Луда(во позитивна смисла) Оптимистка Верна Елегантна Романтична.
Па мене нејзинот ник ми значи и мислам дека сме роднини. А-амбициозна Н-нарцисоидна Г-горделива Е-елегантна Л-лутка Ц- црвенокоса Ч-чаламџика Е-елоквентна 16- бројка на нејзините години
F - фина A - амбициозна L - логичар L - лутка E - енергична N - ненаспана A - аналитичар N - немирна G - горда E - елегантна L - луда
ох ќе биде ова долго. океј... Бистра Итра Тивка Тивка ептен Енергична Рационална Силна w? озбилно? wealthy Емоцинална Ептен емоционална Толерантна