Јас иако имам само 14 години тоа сум го слишнала 5-6 пати знам супер ....јееј некој и мене ме сакал али хееј јас бре не сум се заљубила уште i have time. (но тие беа по 2-3 години постари) и што да кажам ?? па нормално нема да лажам и да се лигавам си каживам или :ахаа !? епа браос и ти ми си мил , или епа добро твој проблем ти си мил али е далеку од "љубов"!! баш ми е жал али да тегнам да се ценкам ко на пазар нема ,ќе му помине !(не сум толку груба и без душа али што да кажам друго ?? ilent:
Се имам најдено 2 пати во ваква ситуација, и навистина е многу непријатна, и кога тоа ќе ми го речи јас со фаца и многу тивко му викам и јас (и самата во умов си викам ама да знаеш колку дури ич ).
Ако не можеш да возвратиш, тогаш не го сакаш. И немој да му кажуваш ако навистина не го чувствуваш тоа.
Се имам најдено во ваква ситуација и доста ми беше непријатно од причина што дечкото плачеше. И јас си молчев си наведнував глава и така. Мислам во секој случај подобро тоа отколку да се лажеме.
Ништо посебно. Ми се случило, не сум возвратила и никому ништо. Не дека не го чувствувам тоа, туку не кажувам така лесно.
Haha mi se ima sluceno, tipot mi kaza deka me saka i pocna da si gi iskazuva custvata i nekako tesko mu padna neznam pocna da place i mene me fati zal I mu kazav uzivaj znam kako ti e, te razbiram ama vo momentot ic ne razmisliv, sami mi dojdoa zborovite i posle koga mi tekna sto sum mu kazala
Не знам што е полошо - да не можеш да возвратиш, или да не ти биде возвратено. Сум се нашла во првата ситуација и не е нималку пријатно, ама попрво би избрала да бидам искрена спрема дечкото, отколку да му возвратам ради реда.
Ако не сме долго во врска и не ми е тешко... Но многу е лошо кога на некого секој ден си го кажувал тоа, а после некое време љубовта ја снемало.. па секое Те сакам е механички изговорено... Но јас и онака ретко го кажувам, механички кај мене не поминува...и ме боли..
Сум била во таква ситуација да искажувам чуства а да не ми се возвратени на ист начин.Треба да се има само трпение,се со тек на време ќе биде онака како што треба.Тоа зависи и од одржувањето на самиот контакт со личноста,бидејќи начинот на контактирање многу зависи и влијае кај чуствата на човекот.
Не сум била во таква ситуација, но претпоставувам дека е многу тешко. Но кога не може да ти возврати не може и на сила не бидува така да мора да се продолжи понатаму.
Или сакаш некој/ја или несакаш. Ако Несакаш немој да му/ и го трошиш времето и немој да му/ и даваш лажна надеж.