1.Не можам да бидам со некој према кој немам ни 1% чувства 2.Не можам да бидам со некој кој ме смара и напиња 3.Рано ми е уште за дечко лабаво Феминче бркај мачиња дур не до под созрееш 4.Не верувај на секое машко
Научив и почувствував дека преголемите очекувања те уништуваат. Научив колку може да се изгубиш себеси во премногу давање за нечија среќа. И затоа научив дека првото место во мојот живот е само за мене.
Да не се занесувам , да не си фантазирам и да не живеам во филм. Да се спуштам на земја и да гледам реално. Пошто тоа од филмовите никаде го нема. Последната врска одамна ми беше. Сегашната врска ми е супер.
Да не се зближувам си дечко пред да поминат 6-7 медеци! Во оваа врска де зближивме бевме цели време заедно и се тоа, за на крај да ти фали еден дел ид себе. Исто така да гледам да биде на мое рамниште во размислувањата, а не детски ум што мисле само на пари.
Научив дека колку и да се бориш за некого не вреди и дека животот е многу поубав откако ќе се тргнеш од токсични и искомплексирани луѓе кој те трујат психички секој ден.
Deka poveketo od zenive se slicni na cvetovi so razni prekrasni boi koi pustat ubav miris okolu sebe , no ako se doblizis da ja pomirisas i dopres , ke ti injektirat smrtonosen otrov koj se naoga vo nivnata vnatresnost i ne go gledas ,
Od poslednata ljubov nauciv deka ne treba da go lazam partnerot, da go varam, me sakase na takov nacin sto me nauci i jas taka mnogu i iskreno da sakam ♥
да го слушаш срцето, кога не оди, нѐ оди, џабе ќе се залажуваш.. "Bolje bolan kraj, neg bol bez kraja.."-Hari Mata Hari
Деака убаво е да сакаш и бидеш сакана. Таквата врска исткајала вез од спомени и добри и лоши, трајна прекривка на душата, која понекогаш грее а понекогаш пецка и е одвишок.
Од последната врска научив дека колку што е тешко да бидеш со некој кој не те сака исто толку е тешко и да бидеш со некој кој не го сакаш
Ако те осудува за секоја твоја постапка, бегај подалеку. Твојата среќа е побитна од неговите принципи и сфаќања.