Дека внук уствари сум требало да го знам како Фнук!!!!!!!!!!!!! ( I don't wanna live on this planet anymore )
Секогаш кога ќе им се слоши бараат колонска вода, кога ѕвони телефонот или вратата викаат "За добро нека е", "За АИР нека е", "Со лесно синко", со комшиките се викаат сестро....и уште многу работи.
Абе а сванафте во што жалат бело или црно? Негде на погреб идат во црно а негде бели шамии бела кошула.
Редовно сите на ручек заедно да сме. Сите синови, внуци се лавчиња Се вели со помин нека е и со лесно нека е.
Научив за кога ќе ме праша некој како си да му одговорам со : Благодарам. И кога некој ќе умре,кога ќе речат да почиват во мир да речам повторно : благодарам.
Научив дека најдобриот начин да излажеш некого е да му ја кажеш вистината Спојлер Езел И дека гледајќи само за себе можеш да успееш.
тука зборуваме за тоа што научивме од сериите а не за приватниот живот на актерите а извини вака,по твое сто требаше шехерзад да направи??да ти си на нејзино место и единствена шанса ти е на таков начин да земиш пари,тогаш што ке правиш??? во филмот,шехерзад беше многу очајна и немаше друг излез освен да побара од онур
за почеток ке ти кажам нешто-културата ти е NULA луѓе како тебе со комплекс на висока вредност ги има многу,за жал во оваа тема се зборува за тоа што ти си научила од турските серии,а не да ги вреѓаш луѓето кои гледаат турски серии.и јас гледам турски серии и имам поголема култура од тебе имам многу да ти кажам,ама ај
aкo си сиромашен отиди у затвор,таму гарант ке се најде некој богат чичко криминалец кој ке те засака као свое дете и земе со себе,и ко ке излезеш ке бидеш богаташ и имаш се шо ке посакаш
дека сите имаме тајни.........и дека се се открива и се се дознава...кога сакаме на заштитиме некој дека можеме тоа да го направиме.....
Не се досадни како шпанските серии, во секоја серија има различна содржина(додека во шпанските е само те сакам ме сакаш) убаво се осмислени и нема да биде интересно се да е со свадба на крајот од серијата (според мене)
Нема ништо погрешно ако имаш двајца мажи, а можеби и повеќе... Нема ништо лошо во носење пиштол наоколу... Ако си богата ќе си најдеж богат маж. Немој да спиеш со брат му на мажот ти зошто сигурно ќе се заљубиш... Колку повеќе се трудиш да ја докажеш љубовта кон некого, толку повеќе слепо ќе те засака. Никако стапување во брак со Грк Ако те силова бившиот маж веднаш да го пријавиш во полиција Снаата ако не слуша и ако прави сплетки ЌОТЕК Ако маж стои меѓу две сестри УБИЈ ГО, така нема да има проблеми Ете това е