Не те навредив Само реков дека е греота да си втора. При толку мажи на светов, да дозволам да ме понижува некој мочко без 2 грама памет.. Да му бидам кукла за празнење кога женската нема да му дава, додека неа ја шета гордо под рака, врз мене да си исполнува ќефови..
Тоа што е предобар, претивок и премирен, па другите често ја злоупотребуваат неговата добра воља. И баш никој истите тие, мене не ме “сака”, зошто не дозволувам многу работи. Like I care
Ми оди на нерви тоа што е претерано смирен. Не знам како му успева да биде зен, мене понекогаш ми се чини дека ќе ми прочади мозокот низ уши кога достигнувам точка на вриење, а тој си е...смирен.
По ново сега , тоа што ме нервира кога се тушира е да му правам друштво ( секако доколку децата спијат ) , а јас душичка си имам мака со водена пареа не можам до здив да дојдам ме гуши а он со вриена вода се бања
mnogu me nervira koga me laze bez potreba potoa koga ke otkjiam sto stanuva zbor veli deka ka ja kazel vistinata ke stanele problemi i ne znam sto pa obijasni mu deka toa te smeta dokolku saka drustvo podobro bi bilo i dvajcata da se banjate mislam deka e popravilo taka
Уште да немавме деца кога спијат се бањаме заедно , или пак ако едното е будно му правам друштво и го надгледувам и детето и така
mozam ta te razbiram i jas imam 3 mali deca po nekogas mi doga da esplodiram nikoj ne znae kako mi e sekoj si.bara svoe a koga e do mene se e drugacie
Живи и здрави . Ајде додека се мали е малку мачно , подоцна ќе се осамостојат и се ќе помине и ќе се заборави .
Ја прочитав темава и се мислев доста време што да напишам. За инспирација ги читав вашите мислења. И на крај сфатив - луѓе јас сум таа што него го нервира, а не тој мене.
Зошто би сакала пасворд он неговиот фејзбук ? Сепак сметам деак тоа е премногу и дека е нарушување на приватност.