Не е многу искрен (не во врска со нашата љубов туку општо), често заборава ако сум му спомнала нешто, не сака ич да биде романтичен во јавност (формалност).
So najmnogu me nervira koa sum sonego vo javnost ili nema vrska koa sme sami.mi go cepka telefonoti cita so pisuam po socijalnite mrezi neli toa nee okey i sramota e toa ednostavno me ubiva koa nema doverba vomene Imam custvo deka e malce ljubomoren so.imam poveke maski drugari otkolku zenski no ako kumuniciram soniv nema precka da bide ljubomoren
Како му дозволуваш воопшто да чита во ТВОЈОТ телефон? Тој е твој личен телефон. Можеби имаш доверливи муабети од другарки. Не дозволувај така!
Gotovo vise ne sme zaedno so saka neka pravi demeknda doznaes so mislenje imaat moite drugarki zanego i celo vreme misli deka jas krijam nes odnego
Тоа што доцни. Секогаш Ама го најдов лекот. Ако треба да одиме негде во 21h Му кажувам дека треба во 20h. И на време сме
@buba4e89 @marchi-cool Не знае да процени колку време ќе му треба за да се подготви или ете колку ќе му одземе време патот и сл. Знае дека му е мана. И затоа остава на мене за организирање. А јас пак никаде не каснам. 15 мин мора порано да сум
Тоа што ме игнорира веќе неколку дена , а знам дека ништо не сум и згрешил. А до пред 2 дена ми се умилкуваше. И многу ме изнервира што ме блокна од Твитер а одговорот беше: Не сакам да читаш таму, многу сум безобразна. И веќе губам доверба, а на Твитер само статуси за секс пишува. Ми се повраќа од тоа, а трпение веќе немам.. . Јесте дека сме заедно две недели, али. ..... Совет..
Многу работи. Ако почнам се да пишувам, треба со саати да пишувам. Ми тера инает, сака се да му е под конец, не сфаќа дека закачалката во ходник е за јакни (а не за неговата гардероба), не се замара со купување гардероба. Ако јас не му купам, ништо од бизнисот. Чистење на купатилото после туширање за него е непознат поим. Не сака доцнење. А јас за инает му доцнам. Кога одиме да купуваме постојано вика - Побрзај. Има уште, ама во следна прилика
inaet, naivnost, na momenti sho misli deka primer nema pari ili nema da go pushtat a i 2ta znajme deka ne e taka, to sho mu verva mn na drugarite
Прво ми текна на едно нешто, тоа дефинитивно ме вади од такт. Нетрпеливоста и само "ајде, ајде", ме брза за сѐ. Јас сум во фазон: "полека, чекај, кај гориТ". И така... Контрањето, да и тоа. Некогаш мисли дека јас сакам да ги правам работите спротивно само за да терам инает, па за да не остане покусо - се инаетиме.
Хахаха. Исто како мојов да ти е маж. Затоа ретко одам да пазарувам со него. Не можам на раат да си разгледам. Он не сака многу да се задржува по продавници. Секој пат ми вика - Ајде побрзај. Мора ли да разгледуваш.