Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што најмногу ве нервира кај вашиот партнер

Дискусија во 'Врски' започната од Viktorijaaa5, 27 октомври 2013.

1. Ostaveniot

Ostaveniot Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2018
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    1.907
    Инаетот. Дефинитивно најмногу. Тоа што купува секакви ситници што после само фаќаат прашина, и шминката. Ако не е нашминкана никако нема искачање. И после ми вика ама само коректор и маскара ставииивв. Ама со инает неможеш на крај да излезеш

2. Jasmin88

Jasmin88 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2022
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    1.091
    Срамежливоста|(:D

На sino.o.oka и DrMTR им се допаѓа ова.
  3. Kalina2

Kalina2 Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2022
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    36
    Што е многу неуреден. Се фрла каде стигне по дома. :rofl:

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Kumanovkaa

Kumanovkaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2019
    Пораки:
    397
    Допаѓања:
    1.138
    Никогаш ништо не ме слуша и премногу е љубоморен а не е свесен за тоа

5. Gringo99

Gringo99 Активен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2022
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    49
    Ми сметаат строги карактери

6. poi

poi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2019
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    2.397
    Инаетот... Обично секогаш ,,женското е во право", кај нас секогаш на крај се сведува на ,,тој е во право". Доколку не попуштам и не речам океј, спремен е и врската да ни ја растури од инает. Ужаснооо! :?:

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Stormii

Stormii Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2022
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    995
    Инаетот

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.721
    Мрзливост

9. Bezobrazna01

Bezobrazna01 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2020
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    3.093
    Мрза светска
    Да даваа пари за спиење ке беше милионер
    И ја сум мрзелива. Но не до толку^_^

10. en5

en5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2022
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    2.739
    Премногу е посветен на работата и кариерата. Премногу е амбициозен, претерано. Убаво ми е што е толку вреден, само не знае да си даде пауза и одмор, се преморува.

11. MediaRes

MediaRes Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2022
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    221
    Многу лесно спие

12. little123

little123 Нов член

Се зачлени на:
    24 март 2023
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    7
    Добра вечер на сите.

Се надевам сте добро. Потребен ми е совет, се гледам со еден тип, на почетокот ми симнуваше ѕвезди, уште се запознававме, се прифаќавме со сите предности и маани. Се додека не отиде во Литванија, на еден месец да работи и му дадов поддршка. Не сум љубоморна постојано ми праќаше слики од неа како се излезени, таа сака само да шета и одеше со женет маж поради пари, но не навлегувам нејзино право си е и го барала секој ден од досада и употребувала сарказам за мене, и на крајот сфати дека го барала од корист. Понатаму сестра му сакаше да ме запознае, отидов на гости културно и однесов подароци за неа и нејзиното бебе, постојано ме провоцираше и сакаше да се меша, помеѓу мене и брат и имаат некоја презависна врска и наместо да ме одбрани дека е директен се извади дека не слушнал не барам да се расправаат ама некој став иако бев културна со неа претеруваше. Исто и ме вртеше мајка му против баба му ама на игноре ги ставив дистанца и културно. Во сексот комунициравме што сакаме, јас сите желби му ги исполнив, тој секогаш се уморуваше брзо, колку и да имавме немаше кондиција, иако му е мал јас не го земав тоа при срце но не сум задоволна. Имам емоции колку и да е добар не знам дали да продолжам кога и да има конфликт се е во право и спушта слушалка, наредниот ден топло ладно и кога е физички до мене помалку се расправа и секаде сака да го има. Ве молам за совет.

На Radmilla му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.869
    Допаѓања:
    8.284
    @little123 Ми се чини дека од ниту еден аспект не те исполнува овој однос, ниту психички, ниту физички.
    И онака рече дека се гледате, не сте во официјална врска. Па штом при едно гледање имаш куп проблеми, незадоволства и тој да дозволува мешање на неговите, не би рекла да очекуваш светла иднина за понатаму во врска или брак.
    Мој совет, стави си се себе на прво место. Не се мачи и не си го троши времето штом од повеќе аспекти не иде.

П.с И извини, ме пресмеа со тоа "Иако му е мал, јас не го земав тоа при срце" :rofl:

Последна измена: 24 март 2023
    На Darko90, sj *O* и tanjaaa им се допаѓа ова.
  14. Kumanovkaa

Kumanovkaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2019
    Пораки:
    397
    Допаѓања:
    1.138
    Кога ке му кажам нешто да направи или да правиме никогаш не го прави тоа одма кога ке му кажам него после неколку минути.. :@ на пример ке му кажам да стане да се спреми за да не задоцниме некаде и тој уште ке листа на тел и потоа ке треба да го чекам, а се спрема подолго и од женските..

15. MakeDamnSure

MakeDamnSure Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2022
    Пораки:
    439
    Допаѓања:
    981
    Што очекува да и платам се живо и диво, а студент сум (апсолвент), имам само примања од оброк и ДДВ. Разбирам на почетокот, првите dates итн...
    Заедно сме 2 и пол месеци, ама ако не се поправи тоа нема да дочекаме 3.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Jane Doe.

Jane Doe. Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2023
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    926
    Не сте разговарале на оваа тема?

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  17. poi

poi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2019
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    2.397
    Глупости! Кај нас е обратно: јас сум студентка, а тој работи. Никогаш не сум очекувала тој да ми плаќа се'. Се менуваме, еднаш јас еднаш тој. Не сум ни собирала кој плаќа повеќе, ни ништо. Ама не сакам стално тој да ми плаќа. Се случило тој да нема пари, па јас како студентка сум плаќала. Се случило и обратно. Отворено зборуваме на оваа тема. Како што спомна членката погоре, треба и ти да зборуваш со девојката. 21 век сме, мразам спонзоруши... нека си најде sugar daddy ако има такви очекувања.

На marchi-cool, MG3 и MakeDamnSure им се допаѓа ова.
  18. MakeDamnSure

MakeDamnSure Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2022
    Пораки:
    439
    Допаѓања:
    981
    Пробувам да и кажам директно, но таа секогаш почнува да се жали дека родителите и се на минималец, газдите ги злоупотребувале, како едвај врзувале крај со крај ( и други приватни работи што нема да ги напишам тука, веќе кажав многу), јас сум требал да сум среќен дека сум растен во добри услови, а не да и се жалам срамота било. И така се чувствував виновно и платив цела вечера и плус и ме наговори да ја носам на викенд за Бугарија.
    Е сега прво се чувствував виновно и ја жалев ама со тек на време сфатив дека си ја злоуптребува нејзината финансиската состојба за нејзина лична корист, а плус случајно дознав од одредени извори дека и состојбата не и толку лоша колку што се прави дека и е, а информацијата е од сигурни извори.
    Ме фати паника кога си ја видов состојбата на сметката, сите пари што ми беа планирани за до јуни ми се при крај.
    Има уште работи што не можам да ги кажам но во главно тоа е.

19. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.000
    Допаѓања:
    14.400
    тешко на родители со ова девојче. Тебе уште потешко. Прво. Секој родител гледа за детето да обезбеди колку може повеќе ама за жал има толку неблагодарни деца... Јас стварно не знам што сака оваа. Јас во моите 34 год од Охрид подалеку не су.м пошла па жива сум. И што должен ми е некој рандом дечко да ме носи надвор од границите? Не ќе можам да преживеам ако не појдам? Не знам што сакаа оваа. Нека работи нека си исполнува сама желби. Никој не и е должен

На poi, MakeDamnSure и Snowflake99 им се допаѓа ова.
  20. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.721
    Никој не е должен на никого ништо да плаќа. Прекини си со време, 21 век е, има многу девојки што не се вакви и нема да те искористуваат за пари.
    Бог да чува, не ми е јасно како некоја очекува дечкото да и биде подвижен банкомат и да и исполнува музички желби.
    Викенд да и платиш по 2 месеци врска? Не се будали, не биди нечива играчка за искористување.

На poi, MakeDamnSure и marchi-cool им се допаѓа ова.