Некоја мода е ова станато, се враќаме наназад во времето, зависење финансиски од мажите... Полни се темите во последно време со вакви случаи, не знам што е станато. Материјализам тежок владее. Страшно.
мене воопшто не ми се свиѓаат такви особи. Сосем ди во право со коментарот. Да си и маж па некако ќе се каже должност ти е ама вака не.
Спие како заклан. Многу е наивен и многу пати живеј за другите. Многу е заборавен. И најмногу од се е тоа што на работа секогаш повеќе се дружи со колешки наместо колеги.
Не знаев кај да прашам. Може не е за овде. Ме интересира само како размислување ( нишо лично да кажам уште одма). Дали ви е океј дечкото да лајкнува други женски, женски шо вежбаат и слично? Мене ми смета. Ама ме интересира мислење и од други.
Мене не ми е океј...као за шо ги лајкува да ја подржи нивната работа во обликување на нивните мускули ли.. Да ги познава нешо ајде да речам роднина му е па да ја подржи ама непознати некои рандом не ми е мене океј. Нека гледа ама немора све да лајка. Не глеам потреба зашто.
Ако не лајкни не значи дека помалку му се бендисва шо гледа. Шознам и јас лајкам и гледам луѓе шо ми се јаки (и недостижни), па зошто не и тој. Мислам дека е океј да се има некаков "безболен краш" на славен/инфлуенсер. Мислам дека знај да е "посериозно" ако е реална особата која ја симпатиша него некоја славна и "идеална".