Neverstvo. Bidejki jas ne primetuvam drugi maski okolu mene , toa go ocekuvam i od negova strana. Dokolku ne moze da se iskontrolira , da sme zivi i zdravi , ima i verni maski na planetava
Е, кажува ова многу за тебе. Значи неверство е таква работа што зависи од многу причини. Во најлош случај може и очи да ти отвори. А бе, себично е овака малку, А може и не си имала добрина ко што ти мислеш, или момент на слабост или шо знам, на страна што во некои случаи по неверство врската се зацврстува. И тоа ставањето на себе во центар на секој живот ми е смешно, ама ај. На моја другарка таткото и почина и дечко и не беше способен да дојде да биде со неа. Сакаш да кажеш дека неверството е полошо од ова?
Може ова не е физичко неверство (да ја изневери со друга девојка), ама сепак според мене е неверство - изневерување на довербата и љубовта на девојката кон него, едноставо ја извисил девојката кога и била најпотребна подршката од него.
Неверство. Зашто? Ако си дозволи да ме замени со друга па макар и еднаш и веќе никогаш,он всушност пред таа девојка мене ме понижува ,тоа може да биде доказ дека и нема почит кон мене и миговите поминати заедно,а со тоа не заслужува веќе да се продолжи таа врска,зашо ако има еднаш ке има и втор и трет пат.
Neverstvo sekako I navreda na clen na moeto semejstvo. Vo takov slucaj kako macka sum, skokam odma za oci.
Неверство, збор кој многу ме повредил, насилно однесување и упорен/присилен обид да се натера на нешто што другата страна, односно јас,не го сакам.
Било каков физички удар. Неверство не би простила повторно бо животот. Еднаш простив, втората шанса на ист начин помина. Завршив со тоа.
Варање Насилство/ обид за насилство И некоја тешка лага Не знам пример да земе брз кредит или лихва еве од 10,000€ и да дое некој да го претепа и да ми рече дека биле пијани дечишта, или да ми искршат нешо дома или мене ради него.
Ovoj moment na neprostuvanje seuste nikoj go nema iskopano od mene...do sega nepametam deka ima nesto sto voopsto ne sum prostil.